Hirdetés
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zozo0525 #223 üzenetére
A feketén az aranylemez rétegek sokkal prominensebbek, a piroson messzeből egyáltalán nem feltűnő az arany mintázat, viszont közelről nagyon szépen látszik. Egyénként a másik érdekessége ennek a tollnak, hogy nem ebonit alapra készül, hanem szantálfa az alap, ezért nem büdös gumi szagú, hanem nagyon kellemes illata van.
-
válasz
Zozo0525 #165 üzenetére
Azért van ennél biztonságosabb és szélesebb körben használható teletöltési eljárás. Nem tekerem teljesen ütközésig fel a dugattyút amíg a hegy a tintában van, hanem az utolsó 5mm-t csak akkor tekerem, amikor kivettem a tintából és felfelé tartom a hegyet. Ezzel kiürítem az adagolót, és az összes tinta a konverter aljába kerül. Még mindig felelé tartva szépen óvatosan kiengedem a levegőt a konverterből, és addig tekerem, amíg a tinta megjelenik a hegy aljában. Ekkor biztosan semmi levegő nincs a tollban. Vissza a tintába, szívás, és teljesen tele lesz a konverter, az adagoló, és egyes Pilotoknál (ahol van) a puffertartály is (pufferes Pilotoknál lehet, hogy 2x kell eljátszani ezt a folyamatot). Ez működik minden konverterrel és minden dugattyús tollal is.
-
Ubulhun
tag
Én most valami szép zöldeskék tintát szeretnék találni. Emiatt vettem anno egy üveg Rohrer und Klingner Verdigrist. Száradás után azonban sajnos alig marad valami minimális zöld felhangja; igazából csak akkor lehet még sejteni is, ha mellé teszel valami klasszikusabb kéket.
Ennek ellenére megszerettem, igazi fekete-kék az összhatása, annak is erősen a sötétebbik oldalán. Bár olcsó papíron hajlamos átütni.
És persze nem oldotta meg a zöldeskék igényemet.
Nem használsz valami ilyen jellegű színt? -
-
Ubulhun
tag
Asztalon gyönyörű. Mutattam japán kultúra iránt érdeklődő fiamnak egy képet, amelyiken egy fa tartón volt látható, és nem volt egyéb a fotón ami a méretre utalhatott volna, és azt hitte, hogy egy katana. (Persze, erről szól kicsit a formája, tudom...
)Mondjuk igazából a design miatt volnék csak kíváncsi, hogy hogyan áll az ember kezére használathoz.
Speciel nekem Nakayak közül egyébként - ha egyszer annyi pénzem lenne, hogy rendeljek egyet- a Long Cigar a kedvencem. Az annyira egyszerű, annyira "adja magát" a formája, nem hivalkodó, nem figyelemkeltő, hogy hétköznapi használatra is örömmel venném. (Nagyon tetszik a Dragon and White Tiger is, de az már más kategória ilyen szempontból.)
A hegy, amit a Nakayakhoz használnak viszont tudomásom szerint megegyezik a #3776 Century 14K-s hegyével. Abból van egy példányom, és az tényleg gyönyörűen ír. (Állítólag jobb, mint a - z egyébként magasabb kategóriás - President 18K-s hegye. Ezt még sajnos nem volt alkalmam megtapasztalni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt méretű Delonghi ECAM 23.210.B automata kávéfőző
- Elektromos rollerek eladók kiváló áron (500/750 Watt)
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- 3 db Bestron TORONY VENTILÁTOR AFT760W hibátlan újszerű állapotban NAGYON OLCSÓN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest