Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz sz_abika #106991 üzenetére
Róma utolsó 5 hazai meccsén 2 vereség 3 döntetlen. 3 meccsen gólt sem rúgott a másik kettőn csak 1er talált be. Februárban a Fiorentina 0-2 verte a Rómát, a Juvet is eltudta verni a Fiorentina. A Róma nagyon szar formában van, mostis kikaptak hazai pályán a Sampdoriától 0-2re.
Este kiderül de én nem adok sok esélyt a Rómának pedig a kedvenc olasz csapatom
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Fiorentina továbbjutás megrakva
PS5
-
Deck
titán
válasz razorka777 #106970 üzenetére
Elnézve a múltheti statisztikát nem hiszem. Mitől ilyen tuti? Beten 2.75x az ajax továbbjut!!
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Mai tuti: Roma - Fiorentina. Fiorentina jut tovább 2.37x
PS5
-
Deck
titán
válasz jokerbet #106955 üzenetére
Pont papíron tettem szerencséd mert beten szoktam fogadni. De van még egy hétfői 200->1.000ft szelvény meg keress vissza a régebbi fogadásaimra nyugodtan a fórumba, mivel akkor csináltam screenshotot a betes nyereményekről is. Mikor elkezdödött a bl akkor tájt volt. Stb..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz jokerbet #106951 üzenetére
Nem 200ftal raktam... Multhéten is több tizezrekkel fogadtam nyertem is szépen. Meg régebben is a rekordom 140k. Nem tudom mi ez a 200ftos duma tőled felém? Csak mert nem nyertél nem kell itt bunkózni. Ma jött a juve és a barca is.
Más: Holnapra 2.63x Fiorentina továbbjut?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Mára Barca - Juventus továbbjut
PS5
-
Deck
titán
Hétvégén a Real 5x oddsot nem tudom kihagyni Biztos rakom. Azért kicsit túlzásnak érzem.
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Arsenal meccsen még kéne 2 gól illetve egy Leverkusen gól.
PS5
-
Deck
titán
Arsenal & Leverkusen hajrá
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz kopilaci1993 #106836 üzenetére
Dehogy nyer az Atletico, Arsenal is necces De gondolom pakoltad ha ilyen tutira mondod?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Ma ki mit vár a BL meccseken?
Én Arsenal győzelmet és Leverkusen továbbjutást.
PS5
-
Deck
titán
válasz jokerbet #106811 üzenetére
Őszintén elfogult voltam akkor a Madriddal kapcsolatban. Most nem vagyok de még van bőven idő megnyerhetik.
Csinálok egy 3as kötést. BL győztes + EL győztes - spanyol bajnokság győztes aztán megrakom egy tizessel. Szép odds lesz nagy várható nyereményért
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
1 gólt sem képesek rúgni nem hiszem el.. Gyerünk már..
PS5
-
Deck
titán
Gyerünk Villarreal! Győzzetek!!
PS5
-
Deck
titán
Délben lesz a Villarreal meccs. Valaki pakolta vagy pakolja őket? Elég jó az odds rájuk.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz L_YKing #106525 üzenetére
Kellő motiváció is meglesz:
"Thomas Eichin, a Werder Bremen ügyvezető igazgatója a szombati Bayern elleni fellépést megelőzően megfelelő bánásmódot követel a játékvezetőktől. "A Bayern ellen nagyon oda kell figyelned az egy-az-egy elleni párharcoknál" mondta a 48-éves szakember. "Van egy olyan érzésem, hogy kettős mércével fognak mérni". Eichin szerint a pártatlan bíróknak "félre kellene végre tenniük a Bayern iránt érzett tiszteletüket. Gyakorolhatják ezt a meccs előtt és a meccs után, de ne a meccs alatt."
Erre a Bayern: "A Bayern elnőke, Karl-Heinz Rummenigge sem osztotta Eichin véleményét. "Inkább hallgatott volna. Ez nem a fair play szelleme és egyáltalán nem volt rá szükség" nyilatkozta a Skynak. "Sok hülyeségről volt szó abban a nyilatkozatban. Ha az iskolában lennénk azt mondanám, álljon be a sarokba, és szégyellje magát. Az ilyen kijelentésekre mindig az a legjobb válasz, hogy győzelmet aratunk, és mindenképp erre is fogunk törekedni szombaton" zárta nyilatkozatát Rummenigge."
PS5
-
Deck
titán
válasz L_YKing #106523 üzenetére
Elnézve az egymás elleni eredményeket a bayern mindig alázta a Brement és nem csak 2-3 gólról van szó.
1.30x a bayern a hendi meg 2.00x.
Igaz Robben meg Ribery nem játszik de a hazaiak gólkirálya sem összesen 6 hiányzójuk van.Én egy 0-3at várok legalább.
(amúgy még dolgozom mindjárt végzek azért, nem alszok )
PS5
-
Deck
titán
Ma sok Bayern gólt kérnék!
PS5
-
Deck
titán
Bayern hendi szombaton 2x odds beten. Pedig mindig megszórták a Brement 2013: 6-1, 0-7, 2014: 5:2, 6-0
Lehet megrakom őket nagytétesbe 30k-val.
Vélemények?
Szerk: Ribery, Robben nem játszanak.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Mai nap +9500Ft de abba is hagyom mielőtt lefelé menne a szám
PS5
-
Deck
titán
Megint nem mertem meccs elején a 1,5 gól felett wolfsburgot rakni 1.70xért de a 2. Félidőben betalálnak jött. +5.000ft.
Néha túl sokat agyalok ez a baj. d
PS5
-
Deck
titán
Ma gazdagodjunk tovább
PS5
-
Deck
titán
Beten 1.60x a Wolfsburg gól 1.5 felett
[ Szerkesztve ]