Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
HDMI-n és S/P-DIF-en is kijön a sokpontegy, viszont zenét nem hallgatok laptopról, csak 1-2 sorozatot nézek rajta, amikor nincs kedvem átmenni a nappaliba, ahhoz nem kell külső DAC.
FIlmekhez nagyon jó, sőt, kell a házimozi rendszer, úgy igazi, kerek az élmény. Sokszor sikerül az események középpontjában érezni magam. -
BBéci
legenda
A hangminőség fogalomkörébe tartozik a felbontóképesség, és a színezetlenség is. Az olcsó cuccokra jellemző, hogy nem valósághű a hangjuk, például nem lehet megkülönböztetni a hegedűt a brácsától. Összemossák a hangokat, képtelenek megjeleníteni a finomságokat, részleteket, felharmonikusokat. Az érzelmekről ne is beszéljünk! Ezekre egy muzsikus sokkal érzékenyebb, mint az átlagemberek.
-
-
gejala
őstag
Szerintem meg semmi értelme a 4.0-nak.
Mélynyomó mindenképp kell filmezéshez (itt meg főleg, mivel azoknak a Geniusoknak semmi mélyük nincs egy olyan jelenethez, amitől remegnie kellene a szobának) és ha a frontok nem képesek tökéletesen kihozni a beszédet a háttérzajból, akkor pláne nem lesz semmi filmélmény. Filmhez szerintem inkább egy jó 2.1, mint 4.0.
Zenéhez meg teljesen felesleges hátsó hangszóró. -
2o1i
senior tag
Ha nagyon akarnám megvehetném a Z-5500-at is, de kicsit sem vágyom rá. Ha annyi pénzt kéne kiadnom az olyan lenne, mintha a fogamat húznák.
Olyan 40k körül gondolkodom. Ezért néztem még a Z-2300-at. Tudom, hogy 2.1 de évek óta csak 5.1-em volt és még soha nem ájultam el semmi 5.1-es hatástól sem. -
Vistaboy
veterán
Tudom, hogy hogy kellene kinéznie, a gond az, hogy ő nem tudja.
-
popp
aktív tag
Mindig tanul valami újat az ember, köszi.
Szóval minden potméter változtatható ellenállás, de nem minden változtatható ellenállás potméter.Akkor viszont eléggé esélytelen hogy (mechanikai) potméter legyen benne. Csak plusz hibaforrás lenne és nem utolsósorban az ic gondolom jóval olcsóbb is.
-
-
Vistaboy
veterán
1. Nekem eddig csak THX-es hangfalam volt, és mindegyik szépen szólt, de nem vagyok akkora guru, ezért kérdezek.
2. Lehet, én ezen sem használtam ki a max. hangerőt, de nem is szeretem maximumon hajtani a cuccot, viszont azt szeretem, ha buhog a mély keményen.
Akkor szerinted jó a Genius SW-HF5.1 6000-as rendszer? Mert nagyon szépen szól ez is, rosszabbat semmiféleképpen nem akarok venni.
-
ToxLee
őstag
Szerinted az elõbb említett erôlködõnek szûksege lesz egy normalis hangkartyara is? Gigabyte ep45 ds3p alaplap. Ui.: A genius melyet rakotnem a yamaha erositore(ha lehet). Mellesleg, nem elégszem meg a sztereóval, ez csak átmeneti megoldás lenne, amíg tudnék rá megint áldozni.
-
Turbolada II
őstag
Akkor lenne értelme, ha az 5.1-en lenne optikai vagy koax bemenet, hiszen akkor úgyis mindegy lenne. Viszont így az Audigy1 nemcsak a RightMark-ban teljesít jobban, hanem fülre is. Sokkal lágyabb és több mély, kevésbé kásás hangzás, 0-hoz közeli alapzaj, 0 processzorterhelés stb...
Még egy 15e Ft-os hangrendszeren is kijön a különbség és azt írta hogy inkább minőség kell neki. Szerintem ez bőven megér 6e Ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest