Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
Okés. Köszi!
Az az igazság, hogy akkor most gyűjtök akkor karácsonyig és akkor 6000-es lesz, emrt voltam havernál neki is az van és brutálisan szól, csak én már elfelejtettem, hogy ez van neki..
Amúgy sokat dob rajta 1 rendes hangkari?
Mert ha azért annyira nem, akkor nem adnék ki arra is plusz lóvét (még).
-
Himym
senior tag
Köszi a tippeket. Maradok a Geniusnál de én még ezzel a crativevel szemezgetek.
-
levelunye
tag
Ez igaz, nekem van Logitech X-530 is, és egy Genius 6000 is.
Bár ezt a kettőt nem hasonlítanám össze hisz egyértelmű. hogy a Genius megeszi reggelire a Logitechet, de nem írnám le a Logit se hisz 2 évig szolgált mellettem probléma nélkül.
17k-ért kitűnő választás a Logitech X-530 -
_NCT
addikt
Update: Sajnos a tapasztalt kábelrövidség miatt vennem kellett hangszórókábelt. Ezt a helyi boltban meg is tettem, picit drága kábelt sikeredett venni, de nagyon nem bántam meg, sokkal tisztábban, szebben szól evvel a 1.5mm átmérőjű rézkábelen. Igaz 4000Ft volt, de megérte.
Xonar DG-vel használom a cuccot akit érdekel. Na jó befogtam...
-
Patice
nagyúr
Én egy Creative Titanium hangkártyára kötöttem rá anno frontnak egy pár SP-HF 1250x-et, plusz egy 5005-öst, abban a felállásban ahogy Te írtad!
Alaplapi hangkártya, meg egy Xonar egyszerre nem fog menni szerintem.
Mindkettőnek külön driver kell, és még ha a rendszer engedi is hogy mind a kettő működjön, akkor is vagy összeakadnak, vagy mindig váltogatni kell, hogy melyiket akarod megszólaltatni.Maradj a Xonar-nál, az alaplapit meg tiltsd le BIOS-ban és kész.
Szerintem az 5050 jó választás!
A kis hangszórói tudtommal ugyan azok, mint az 5005 esetében, azok elég szépen szólnak ennyi pénzért.
A Sub més tészta, az már teljesen más elrendezésű.
(5050: Bass-reflex, 5005: Nyomókamrás)
Bár szerintem ennek ellenére nem marad el semmiben az elődjétől. -
d!sCm4st3r
csendes tag
Szia!
Nekem van tapasztalatom Genius SW-HF 5.1 5005-el (tudom, az nem 5050) és Logitech Z-4-el egyaránt.
A Geniusnak szép hangja van, jól visszaadja a teret, mint filmnézésre, mint zenehallgatásra megfelelő lehet ugyan úgy mint a Logi Z-4.
DE ha nem olyan fontos a térhatás, akkor a Z-4es feelingú 2.1ek is tökéletesek lehetnek. Ahhoz képest,h kis picsányi 3utas (de 1hangszórós) magas sugárzói vannak, nagyon szépen és tisztán szólnak. A mély Max hangerőn se torzít!
A 7.1es dolgot nem igazán értem. Ha a Xonart használod,akkor elméletileg az alaplapi kártya nem is kap jelet, illetve szerintem nem tudod össze kombózni, csak ha egy kártya hajtja mind a 8 hangfalat.
Remélem valamelyes el tudtam billenteni a mérleg nyelvét az 5.1 és a 2.1 közt
-
Patice
nagyúr
Szia!
Az elgondolás akár még működőképes is a 4 hangszóróval, bár Én a hifi hangszóróit raknám be frontnak, persze ha azok nagyobbat tudnak szólni mint a Genius 1255A.
Media Player Classic + AC3 Filter kombóval szerintem össze lehet azt is hozni, hogy az 5.1 4.0-ba legyen átkeverve és akkor így nincs gond a centerrel.
Ha 5.1-et akarsz max. 20k-ig akkor esetleg egy használt vagy még inkább szervizelt Genius 5005-ös, vagy 4000-es. (Aztán, ha a hangkártyád 8 csatornás akkor, bekötöd az 5.1-et, sztereó jelnek meg a hifit és így megvan mind a filmezéshez, mind a zenéhez jó rendszer.)
Harmadik lehetőség még talán a 2.1-es cucc, ha még kapható a Genius SW-HF 3000-es (Hardverker.hu-n még azt írják, hogy lesz) akkor azt ajánlhatom.
-
gejala
őstag
PC 5.1-ek közül szerintem egyedül a Logitech Z-5500 elég jó filmezésre, de annyi pénzből már inkább egy Onkyo HT-S3305-t vennék. Az ilyen 30-50k kategóriájú 5.1-ek semmit nem érnek hangminőségben, azokat játékra találták ki. Ráadásul optikai bemenet sincs rajtuk, ami alap egy házimozinak. Zenére meg az ilyen X-530 és társai abszolút nulla minőség.
2.1-ből viszont van 50k alatt is olyan, ami jól teljesít filmezésben. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest