- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco78
tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni házimozi témakörben. Panelba költöztkem úgyhogy sajnos nem fér el a yamaha szettem. Ezért be kell szereznem egy kis helyet foglaló kompakt házimozi hangfalszettet. Sokat nem szeretnék rá költeni mert tudom,hogy nem fog tetszeni igazán de ugye a kényszer nagy úr. A rendszer kizárólag filmekre és játékra(ps3/ps4) lesz használva. Két kiszemeltem van eddig használtban:
1. Logitech z5500: volt már ilyen hangfalszettem pc-hez és szerettem is. Az egyedüli negativuma a vezérlőegység meghibásodásra hajlamossága. Használn találtam is 60ezerért.
2. Sony pascal sa-v705 hangfalszett. Csak jót hallottam róla anno. 40ezer lenne a használt ára. Nem tudom ehhez kell erősítő is?
Én a sonyra hajlok inkább de ha tudtok kb.ebben az árkategóriában használtban jobbat akkor szíbesen veszem a tanácsokat!
Köszönöm a segítséget mindenkinek!!!Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs