- Fórumok
- Monitorok
- Ti 4200- problémák
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Valami újabb ötlet?
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Drizzt
nagyúr
-
MELKOR
tag
HALI!
A következő gondom van:
A régi GF2 MX 200-as kártyámat cseréltem le egy MSI GF4 Ti4200-ra, de az Abit KT7A-s alaplappal valahogy nem akar menni; pontosabban, a 3DMARK2001 tesztprogi le sem fut! A 2D-s alkalmazásokkal nincs probléma. Az alaplapon a legújabb bios és via 4in1 driver van, egyéb alkaltészek: 256 MB+ 128 MB sdr ram, MX300-as audio! (semmi gond nem volt vele idáig), 235 W Acorp táp + dvd, cdrw, stb.
Van valakinek vami 5lete, hogyan lehetne ''kibékíteni'' egymással az alaplapot és a vidókértyát?????? Lehet, hogy az alaplappal van a gond? Ui., ha minden pci-os kártyát kiveszek, csak a ramok maradnak, akkor is ezt csinálja. Más rammal is megpróbáltam már, azzal sem megy. Az oprendszer egyébként win 98se, ennek az újratelepítésével sem oldódott meg semmi. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekem KTE alaplap van és megy vele simám az MSI Gef4 Ti 4200-am. lehet hogy gyárilag hibás a karesz. Nézd meg egy másik gépbe !
-
MELKOR
tag
Ez nem a WinXP hiába bocs és nincs elég memória neki és beswappel mint atom ?
-
E-man
csendes tag
Nem bocsi félreértettél
te a BIOS frissitést írtad amit köszönök is mert nem tudtam, hogy kijött még ujabb,
de nem attól jött rendbe utánna ugyanazt csinálta. Egy napig próbálgattam de nem ...
Csak aztán véletlen eszembe jutott, hogy felrakom a Via4in1-et standard modban turbo helyett.
Es az volt a szerencsem, hogy nem a 43-as hanem a 42-es volt kéznél.
Ugyanis az megkérdezi hogy standard vagy turbo
es ott a standardra kattintva lett oké a gép
Aztán felraktam a 43-ast es most tok gyors es stabil.
Mondjuk az megse kérdezi, hogy standartd vagy turbo.
Xp-n sincs ilyen
JA egy kérdés a via oldalan találhatoak kozul érdemes ezek közül valamelyiket még felrakni?
VIA_AGP_V430B2.zip AGP driver to support 8X AGP cards in VIA's 400 range of chipsets and beyond. This driver will be officially released with the next revision of the 4in1 drivers
IDE Filter Driver IDE filter driver v1.20a, installed with the 4in1 drivers in most instances.
Miniport driverÜdv,
Én is hasonló problémával küszködök!
Melyik Detonator drivert használod? -
Drizzt
nagyúr
-
Big
csendes tag
Nekem az új Inno3D Gf4Ti4200-asom meg a régi (2 éves) Belinea monitorommal nem megy (értsd: mintha semmit se dugnál rá), egy régi Compaq-al meg megy. Szóval semmin se csodálkozok...
Nekem egy eléggé új (egy hónapos) montorom van... egy fujitsu-simens...
-
tothjozsef
aktív tag
Hali Népek! Nekem is problémám lenne ezzel (az egyébként szuper) kártyával. Megvettem. Hazavittem. Nem megy. Át haverhoz, nála csont nélkül. Vissza. Csere. Nem megy. Havernál megy. Igaz, neki pIII van. Az én gépem: Abit BD7-Raid, 512 DDR. A hiba: a telepítés után a win98 újraindul, aztán se kép, se bill. Bios frissités alaplapon is, kártyán is volt.. HELP!
Köszi!Nekem az új Inno3D Gf4Ti4200-asom meg a régi (2 éves) Belinea monitorommal nem megy (értsd: mintha semmit se dugnál rá), egy régi Compaq-al meg megy. Szóval semmin se csodálkozok...
-
Big
csendes tag
Hali Népek! Nekem is problémám lenne ezzel (az egyébként szuper) kártyával. Megvettem. Hazavittem. Nem megy. Át haverhoz, nála csont nélkül. Vissza. Csere. Nem megy. Havernál megy. Igaz, neki pIII van. Az én gépem: Abit BD7-Raid, 512 DDR. A hiba: a telepítés után a win98 újraindul, aztán se kép, se bill. Bios frissités alaplapon is, kártyán is volt.. HELP!
Köszi! -
Drizzt
nagyúr
Nem lehet, hogy a Xelo márka a bajos???
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem le lehet, ha fat32-re rakom, de nem vagyok biztos...
-
PoPeY
csendes tag
Lehet hogy megoldana! De Xp alá mndenhez kell keresned drivert. Nekem 1600+ os Xp-m van gef4 Ti4200-vel sima sdrammal. Nálam nem szaggat.
Xp-t leszedni format nélkül? még nem probáltam (én legalábbis). -
Drizzt
nagyúr
Szerintetek lehet, hogy a problémát a winXP megoldaná? Tényleg, egyébként azt le lehet format nélkül törölni???
-
PoPeY
csendes tag
Nem bocsi félreértettél
te a BIOS frissitést írtad amit köszönök is mert nem tudtam, hogy kijött még ujabb,
de nem attól jött rendbe utánna ugyanazt csinálta. Egy napig próbálgattam de nem ...
Csak aztán véletlen eszembe jutott, hogy felrakom a Via4in1-et standard modban turbo helyett.
Xp-n sincs ilyen
JA egy kérdés a via oldalan találhatoak kozul érdemes ezek közül valamelyiket még felrakni?
VIA_AGP_V430B2.zip AGP driver to support 8X AGP cards in VIA's 400 range of chipsets and beyond. This driver will be officially released with the next revision of the 4in1 drivers
IDE Filter Driver IDE filter driver v1.20a, installed with the 4in1 drivers in most instances.
Miniport driverSzerintem egyiket se. Én legalábbis csak a 4in1-t használom.
-
Breki
veterán
Nem bocsi félreértettél
Xp-n sincs ilyen
Miniport driver -
PoPeY
csendes tag
-
Breki
veterán
http://www.tek-tips.com/gviewthread.cfm/lev2/67/lev3/70/pid/779/qid/346434
azt hiszem itt errol van szó -
Breki
veterán
BIOS ID: A9
Fix nVidia GeForce4 Ti 4x00 AGP card compatible issue with Windows XP.
HPT 37x BIOS version 1.11.0402.The RAID function is for KT7A-RAID only. This
BIOS version is also for non-RAID boards and HPT BIOS will be automatically disabled while RAID controller chip not detected.
BIOS Compile Date: 7/11/2002.KÖszi ez a BIOS volt, de ennél egy újabb is kijött már azt is felraktam
És tegnap sikerült is mewgoldanom
a 4in1-et ujraraktam standard modban és csodák csodája atombiztos lett -
HEBI
senior tag
Nálam is jelentkezett ez a probléma igaz egy gef3ti200-al. Ami sok-sok fpst generált, de mégis szaggattak a dolgok. Fogtam az egész hóbelebancot és újraraktam az xpt (angol). Semmiféle via4.xx-et nem tettem fel, sem a directx 8.1b és csak a 28.90 detonatort. Minden megoldódott. A nature teszt igaz csak 20-30 fpssel megy, de teljesen folyamatosnak látszik. (Ami szerintem normális is).
Szóval szerintem nem kell mindig felrakni, a legújabb csodadrivereket, csak azt ami nélkül nem megy a progi. -
Kobor
aktív tag
HALI!
A következő gondom van:
A régi GF2 MX 200-as kártyámat cseréltem le egy MSI GF4 Ti4200-ra, de az Abit KT7A-s alaplappal valahogy nem akar menni; pontosabban, a 3DMARK2001 tesztprogi le sem fut! A 2D-s alkalmazásokkal nincs probléma. Az alaplapon a legújabb bios és via 4in1 driver van, egyéb alkaltészek: 256 MB+ 128 MB sdr ram, MX300-as audio! (semmi gond nem volt vele idáig), 235 W Acorp táp + dvd, cdrw, stb.
Van valakinek vami 5lete, hogyan lehetne ''kibékíteni'' egymással az alaplapot és a vidókértyát?????? Lehet, hogy az alaplappal van a gond? Ui., ha minden pci-os kártyát kiveszek, csak a ramok maradnak, akkor is ezt csinálja. Más rammal is megpróbáltam már, azzal sem megy. Az oprendszer egyébként win 98se, ennek az újratelepítésével sem oldódott meg semmi. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BIOS ID: A9
Fix nVidia GeForce4 Ti 4x00 AGP card compatible issue with Windows XP.
HPT 37x BIOS version 1.11.0402.The RAID function is for KT7A-RAID only. This
BIOS version is also for non-RAID boards and HPT BIOS will be automatically disabled while RAID controller chip not detected.
BIOS Compile Date: 7/11/2002. -
Kobor
aktív tag
HALI!
A következő gondom van:
Van valakinek vami 5lete, hogyan lehetne ''kibékíteni'' egymással az alaplapot és a vidókértyát?????? Lehet, hogy az alaplappal van a gond? Ui., ha minden pci-os kártyát kiveszek, csak a ramok maradnak, akkor is ezt csinálja. Más rammal is megpróbáltam már, azzal sem megy. Az oprendszer egyébként win 98se, ennek az újratelepítésével sem oldódott meg semmi. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kt7a BIOS???? :O
-
PoPeY
csendes tag
Thx! Ez nekem is eszembe juthatott volna. De tul kiphent vagyok. Köszi :))
-
amdk7
aktív tag
-
PoPeY
csendes tag
-
amdk7
aktív tag
A GTA3-ban kikapcsoltad a ''limit framerate''(vagy vmi ilyesmi)opciót...mert nálam azért szaggatott a játék. Amúgy a kártya finombeállításaihoz javasolnám a PowerStrip-et, a 3D alkalmazásokhoz(pl.játékok) hibáinak kiszűréséhez meg a 3D Analyze nevű zseniális kis programot.
Ezt a ''3D Analyze nevű zseniális kis programot'' honnan lehetne letölteni?
Csak mert engem is érdekelne :)
Köszi -
Ürgülfütty
tag
A GTA3-ban kikapcsoltad a ''limit framerate''(vagy vmi ilyesmi)opciót...mert nálam azért szaggatott a játék. Amúgy a kártya finombeállításaihoz javasolnám a PowerStrip-et, a 3D alkalmazásokhoz(pl.játékok) hibáinak kiszűréséhez meg a 3D Analyze nevű zseniális kis programot.
-
Egon
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
De amúgy nagyon szar, hiszen pl a gta3 duronnal meg mx-szel nem szaggatott, most meg igen, s a neverwinter is, szinte játszhatatlanul, sajnos még csak 30.82-es driverem van. Valaki mondjon már valamit!!!
-
Breki
veterán
HALI!
A következő gondom van:
Van valakinek vami 5lete, hogyan lehetne ''kibékíteni'' egymással az alaplapot és a vidókértyát?????? Lehet, hogy az alaplappal van a gond? Ui., ha minden pci-os kártyát kiveszek, csak a ramok maradnak, akkor is ezt csinálja. Más rammal is megpróbáltam már, azzal sem megy. Az oprendszer egyébként win 98se, ennek az újratelepítésével sem oldódott meg semmi. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Yutani
nagyúr
Szeva tesó, mi szél fújt erre? :)
Én is tapasztaltam szaggatást Win98SE alatt a 3DMark2001-ben a Nature tesztnél. Kiírja, hogy 50-60 FPS, de _mintha_ szaggatna...
Abit GF4 Ti4200 128MB, 250/500, alapban.
Mellesleg van egy problémám: a Win98SE nem akar feltelepedni a gépemre, csak az XP. De az is csinál furcsa dolgokat.
Megpróbálom visszarakni a 98SE-t úgy, hogy kiveszem a Ti4200-at, mert legutóbb amikor a 98-at telepítettem, nem volt még meg a GF4. -
Drizzt
nagyúr
Win 98se van, s a szaggatás úgy néz ki, mintha a képfrissítéssel lenne gond, egyébként a kártyán 64mbK, a rendszerben pedig256ś ddr van, de a nwn is k..vára idegesítően kerregteti a winyót, én RamDAC hibára gyanakszom, egyébként vsync always on mellett is jelentkezik, mondjuk kisebb mértékben, de így is több, mint zavaró!
-
deepwell
aktív tag
hi ...
milyen oprendszered van ??? win2k, Xp ?? mert ha igen, akkor probald meg win98 alatt, ez altalaban megoldja az ilyennemu problemakat ...:) -
ArchElf
addikt
-
ArchElf
addikt
-
Egon
nagyúr
Valami beállítási problémára gyanakszom (esetleg drivercsere?), és/vagy kevés a memóriád... Jó lenne ha megírnád a teljes konfigot, könnyebb lenne tippelgetni...
-
Drizzt
nagyúr
Nekem Xelo gf4 ti4200-am van, s pl. a quake 3 1280*1024-ben 140 fps-sel robog, s mégis szaggat:(((, mi a fene lehet a baj. A monitor így csak 60 hertzet bír, de 1024*768@85 hz-ben is ez a helyzet!!!
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- Ti 4200- problémák
- (téma lezárva)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Fűnyíró topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Google Pixel 9 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest