Aktív témák
-
mrgames
csendes tag
hello, tud valaki 39940 ft-nál olcsóbban ''mini-dock''-ot? céget stb..? esetleg eladó valakinek? stb... használatan fél áron..
esetleg port replicator II-t, de aztmár nem szívesen.. és aztis max 15ért..
[Szerkesztve] -
mrgames
csendes tag
üdv, arra azért remélem vigyáztok memória cserélés közben, hogy kézzel vagy egyáltalán nem érintitek meg, vagy kisütitek előtte magatokat rendesen.
mert az hagyján, hogy mikor kicseréled 2db 512es garisra a memód, és azok mind meghallnak ha töltődve vagy, de a régi 2db 256osat mondjuk amit elakar adni az ember, azok is otthalnak egyből...
szóval vigyázni kell vele.
meg egyébként is , ha gépbe nyúltok... előtte radiátor, vagy akármi, fémpolc... -
mrgames
csendes tag
sziasztok, nincs valakinek véletlenül eladó mini-dock -ja (fru 67p9011) ?
már többször láttam hirdetések közt 20ezer ft alatt is;| megkérdeztem az ibm request handlert is, ahonnan mindent kb nemzetközi áron vettem eddig (itthoni árak 4edéért), erre viszont irreális 53ezer ftot mondtak, amikor boltban itthon 40ért már láttam;|
Aktív témák
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest