Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
NGabor68
csendes tag
válasz
Shadowfax #2899 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ezek alapján megpróbálom!
Esetleg, valakinek lenne hasonló tapasztalata, ha kiveszi a T sorozatos TP-ből a vinyót és egy külső usb házba rakva miért nem akarja látni a disk adatokat egy másik PC? Táppal együtt sem. Más HDD-k tökéletesen működnek így... -
NGabor68
csendes tag
Lenne egy másik kérdésem is, hátha ezt tudja valaki: A fentebb említett T43 gépet ha újratelepíteném, mi lenne a legegyszerűbb módja? Felhasználó által létrehozott helyreállítási pont, backup nincs rajta. Esetleg, az OP preinstall módban szunnyad valahol a rejtett partición? Köszönöm!
-
NGabor68
csendes tag
bocs, hogy kétszer raktam fel a kérdést, az elsőt nem láttam...
-
NGabor68
csendes tag
Sziasztok! Van egy T43p gép, aminek a vinyóját bootvírus keresés miatt áttenném ideiglenesen egy másik gépbe másodlagosnak. Kiszereltem, usb+táppal rákötöttem egy másik gépre, felismeri a HDD-t, de nem láthatók az adatok (egyéb diszkek működnek így jól), pedig kiszerelés előtt a TP setupban a HDD jelszóvédelmet is levettem. Van valami más TP trükkje is, vagy mi lehet a gond? Köszönöm.
-
NGabor68
csendes tag
Sziasztok! Van egy T43p gép, aminek a vinyóját bootvírus keresés miatt áttenném ideiglenesen egy másik gépbe másodlagosnak. Kiszereltem, usb+táppal rákötöttem egy másik gépre, felismeri a HDD-t, de nem láthatók az adatok (egyéb diszkek működnek így jól), pedig kiszerelés előtt a TP setupban a HDD jelszóvédelmet is levettem. Van valami más TP trükkje is, vagy mi lehet a gond? Köszönöm.
-
NGabor68
csendes tag
Sziasztok! X61s-re szeretnék Vista helyett XP-t tenni. Mi a leggyorsabb mód erre? Van valamiféle downgrade CD vagy marad a hagyományos eljárás? Telepitéskor, SATA driver hiányában ha a biosban compatibile módot állítom, installálás után ezt utánna vissza lehet állítani? Köszönöm!
-
NGabor68
csendes tag
Az új Santa Rosa procis T és X sorozatokba szerelhető Intel Turbo Memory-ról van valakinek gyakorlati tapasztalata? És, lehet egyáltalán már kapni hazánkban?
-
NGabor68
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érdemes adni egy 2 éves ThinkPad T43p notebookért? Tudom, hogy minél kevesebbet, de mégis? A konfig: P2 vagy 2.2Ghz M proci, 1 GRam, 80Gb-os HDD, DVD-RW, 14''SXGA+, nagy kapacítású akksi, XPPro. Jó lenne tudom, mert be kéne számítanom egy új TP árába. Köszönöm! -
NGabor68
csendes tag
Sziasztok!
T43p gép winchestere zabálja a területet, gondolom a rendszeres auto backup miatt. Hogy lehet azt kordába tartani, visszavenni a területből?
Másik. új, telepített X61-et hogyan lehet rávenni, hogy recovery disket készítsen a rejtett partícióról vagyis az OPrendszerről? Segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- BestBuy ruhás topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Borderlands 4
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest