- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
- 

Pierre75 senior tag 
- 

Pierre75 senior tag 
- 

Pierre75 senior tag 
- 

Pierre75 senior tag 
- 

Pierre75 senior tag Merci, mon vieux! 
 Megnézve a SMART adatait figyelmesebben, a hőmérsékleti adat megegyezik a gyártó általi másik adattal vagyis ez nem gond.
 Az akku kb. 85-90 percet bírt eddig multimédiás alkalmazásnál, ami érdekes, hogy mp3 és Office mellett is ennyi volt. Tegnap lemértem, most kb 30 perc alatt vége a dalnak. Vagyis a felezés is kedvező becslés volt részemről.
 Majd megnézem az akku adatait.
 Ahogy írtam, egy T23-ról van szó, egy 20 GB-os IBM/Hitachi volt benne, csendes, békés jószág volt. A mostani 80 GB, csendes de jobban is melegszik, mint az elődje.
 Ps.: Na és ezt ismered? Nous sommes les esclaves, nous sommes partout, nous ne sommes nul part, nous maîtrisons les rivières pourpres.
- 

Pierre75 senior tag Köszönöm a válaszod! Megnyugtattál. Ahogy írtam, 2 napja halt meg hosszas vajúdás után az előző HDD és nálam a kattogás és a SMART ezen értékének romlása összekapcsolódott. Igaz, a G-Sense akkor nem aprózta, ráugrott a 1,5M-ra, onnan meg le 0-ig, vele közel egyidőben beszállt a buliba a Raw Read Error Rate érték. A kattogás jelezte, eljött a vég. 
 Azt viszont nem értem, hogy a 9 éves Quantum hdd-m hőmérsékleti adatát ismeri az Everest, de ennek az új vincseszternek csak a MobileMeter olvassa ki. Mondjuk nem igazán zavar.
 A Hdd meghibásodása közvetve okozhatta az akku teljesítményének csökkenését (kb a felére) vagy szerencsétlen egybeesés?
 Off.: ''Te méregkeverő bugris! Engedj utamra!'' Az egyik kedvenc filmem.
- 

Pierre75 senior tag Nyár elején egy IBM T23-as eredeti HDD-je elkezdett kattogni, majd 2 hét alatt kétszer maga alá temette az OS-t. Közben a SMART jelezte a Raw Read Error Rate és G-Sense Error Rate értékek hulámzó mozgásával a tragédiát. Néhány napja aztán kiszenvedett szegény, tegnap pedig belekerült egy 80 GB Samsung HM080IC HDD. Feltettem mindent, ment mendegélt minden a maga medrében, míg meg nem néztem az Everest SMART értékeit. Nem mérte a hőmérsékletét, pontosabban valami 10 számjegyű értéket írt ki, míg a MobilMeter szépen jelzi, hogy nincs gond. Poén, hogy a G-Sense Error Rate előbb 3-at, majd ma reggelre 57-et mutat. Sietve lefutattam a PcDoctor full hdd tesztjét, ami nem jelez problémát. Most az Everest kergült meg, vagy a PcDoctor eredménye nem valós? Vagy ez is valami mozgó érték? Mit tanácsolnak a hozzáértők? 
- 

Pierre75 senior tag Tudna-e az olvtársak közül segíteni, hogy javítható-e a SMART-ban a következő rész vagy így marad. Röviden: IBM T23 (igen, öreg harcos már, de eddig semmi baja nem volt) nem akart kikapcsolni tegnap este, a winchester felöl surrogó hang ''muzsikált''. Attól féltem, hogy többet ez már meg nem szólal, ma reggel mintha mi sem történt volna ment tovább. Viszont az Everest-ben a G-Sense Error Rate 196633 értéket mutat. Mit jelent ez a SMART adat? 
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő