- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Philips LCD és LED TV-k
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Timon1980
csendes tag
Sziasztok!
Már lassan egy éve vagyok tulaja, egy T43-nak, és ebből a fórumból annak idején, sőt most is sok érdekes dolgot tudtam meg. Most is azért írok, hogy hátha volt már valakinek hasonló tapasztalata, mint nekem. Mondom, kb egy éve használom a gépet, de eljött az ideje, hogy újra rakjam az XP-t. Van egy olyan funkció a gépben, hogy vissza lehet állítani a gyári beállításokat. Na ez megtörtént, rendben. És akkor jött a meglepetés, hogy amikor a rendszer teljesen szűz volt még, akkor egy DVD filmet 3 perc alatt kitömörített. De mihejst felkúsztak az XP frissítései, megint ugyan ilyen feltételekkel 30 percbe telt egy DVD kitömörítése. És én így használtam már egy éve. Azt hittem, hogy mivel csak 5400-as vinyó van benne, ez a normális...
Szóval most a rendszert nem merem frissíteni, nehogy megint belassuljon.
Valakinél hasonló tapasztalat????
Szép napot!
Aktív témák
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Napelem
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // 2k QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB /
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel, laptoptáskával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest