Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
Ezt most találtam.[link]
AVerTV Cardbus needs 1Amp current from PCMCIA slot. Although the spec is exactly 1A, some NBs can provide that required current to the card while some can't. But 1A is standard power output of PCMCIA slot (at least). For those NBs that can't support this standard current, some symptoms can show up:
1. Noise on the video
2. No Audio/Video -
BFeco
aktív tag
Ez neked nem segít, de nálam (profilomnál részletezett T42, Windows XP és IBM/Lenovo frissítésekből mind a legutolsó) jól működik az AVerMedia E501R kártyám.
Videó bemenetről (Composite, vagy S-Video) is jelentkezik a hiba? Pl. egy VHS magnóval próbáld ki. Antenna kábel ne legyen se a noti tv kártyájába, se a videómagnóba bedugva.
Most jutott az eszembe.
Elsőre, próbáld ki az eredeti felállást, úgy hogy a notit akkuról üzemelteted.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
A legfontosabb kérdés az, hogy ez a csíkozódás probléma csak akkor jelentkezik, ha a TV kártyát használod? Vagy esetleg filmnézés vagy komolyabb játék közben is előfordul?
A másik kérdés: próbáltad már külső monitorra dugni a gépet, s ott is jelentkezik ez a probléma?
Esetleg nem ártana lefuttatni a PC Doctor-t (nemcsak Windowsból, hanem DOS-ból is - boot közben ACCESS IBM - Troubleshoot - Diagnose hardware (bár lehet, hogy nálad Run diagnostics).
Nem tudom, hogy BFecó, Blyan, Herby ill. Dr Akula merre járnak, nagyon rég nem láttam őket, pedig mindig hasznos tanácsokat adtak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged