Keresés

Aktív témák

• Magnat

veterán

válasz evone #8939 üzenetére

Tapasztalatom szerint ez nem így van ... több ismerősömnek is tönkrement már akksija attól, h hálózaton használta, de rajta volt az akksi, aztán 1-2 én múlva 10 percet sem bírt ki. Bár van aki azt mondja, h bírja neki, de sokaknak meg nem ... viszont ha havonta 1szer felteszed, lemeríted-feltöltöd, akkor marha sokáig bírja, én a T42p-nél is így csináltam, és simán 3 óra felett tudott az akksi 3 és fél éves korában (igaz, csak 1.5 évig volt az enyém a gép)... ráadásul nekem több is megvan a havi 1szeri fel-le töltésnél, viszont van, amikor 3 hétig is csak hálózatról megy, olyankor nem hiányzik sem a plusz súly (nagy akksi), sem a melegedés a töltés miatt, sem az akksi felesleges használódása. Viszont a töltő témában lehet, h igazad van: akksi nélkül full gázon 55 wattot eszik meg a gép, ugyanez töltővel 60 watt ... szal lehet, h a 65-ös táp kevés neki, csak azt nem értem, h max performance módban miért hajlandó mégis fullon menni? 1ébként jövő 7en kitesztelem egy 90 wattos töltővel, és ha azzal megy jól, akkor rendelek 1et ebayrul és meg lesz oldva a dolog.

Aktív témák