Aktív témák
-
csokolade
tag
válasz
Shadowfax #3980 üzenetére
pffffúú, háthh, néhány program uninstall (pl, acronis trueimage home, ami akku üzemnél folyton szaggatta az egeret, máig nemértem miért), plusz újabb windózápdét is volt, újabb powermanagement, hotkey, ultranav, driver, active protection frissítés. Tudom, azabaj hogy nem egyesével megfontoltan, hanem mindent egyszerre le-fel.
Dehát akkoris
most úgy megy, hogy jobb gomb-javítás, és egyből megtalálja a hálózatot.
lehet h a tvac-t meg a hozzá kötődő drivereket le-, azután feltelepiteni volna jó, vagy XP le-fel, de az meg...
Tényleg mindenkinek tökéletesen megy a TVAC??? -
amol
addikt
válasz
Shadowfax #3980 üzenetére
Ja, bocs
What is happening is the system is set to manage power and is not waking up afterwareds. Go to Control Panel and click on Classic View. Select Networks. On the left click on Manage Network Connections. Double click on the wireless device. Select Properties At the top select Configure under the device. Select Power Management and uncheck the bos for allowing the system to turn off the device. OK out of everything. It will use more battery power faster since the network will always be active, but will always be on when needed.
Aktív témák
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest