Keresés

Aktív témák

• SNor

tag

válasz Kukupenko #2417 üzenetére

Én annó így vettem a gépet. Volt egy kinti kapcsolat (ott lakik). Nekem talán itt volt egy kis előnyöm, ellentétben a Te eseteddel. A gépet a lenovo honlapján néztem ki, és ő rendelte meg (elektronikus úton lebonyolította a rendelést) online. Az árat terhelő áfa esetemben 6, vagy 7% volt (Florida). Házhozszállították (UPS ground, jól nyomon lehetett követni :), ingyenes volt). Gari akkor még alapból 3 év, de ez a gép nem CTO-s modell (most mintha csak olyat lehetne rendelni...kitérek rá). Az illető mikor hazalátogatott hozta a gépet is (- kartondoboz, az feltűnő lett volna). Ennyi. A gép azóta volt szervizben, megnézték a neten a garit. Ennyi, semmi számla, igazoló akármi.
    Ha megnézed a lenovo oldalát a rendelés úgy megy, hogy vannak alapkonfigok, amikhez alapesetben 1év garancia tartozik. Itt két lépésben módosíthatod a konfigot. 1. Hardver 2. Gari, egyebek. Hardvernél tudsz pontosítani, más winyó, ram, proci, akksi... 2. lépésnél a 3 év gari ~119USD körül van ha jól emlékszem, de elég sok garancia közül választhatsz, helyszíni javítás, véletlen kár esetére vonatkozó gari, nem bonyolult. Amire figyelj oda: folyamatosan vannak bizonyos akciók kinnt (olcsóbb perifériák, nagyobb proci, combo helyett dvdrw, nagyobb vinyó, vagy kedvezmény), amiken lehet spórolni igen sokat. Most a héten nézegettem, akkor pont T6x-ra nem láttam semmi akciót (pedig de). De pl iskolakezdéskor nagyon jó áron voltak jó konfigok. Ami még érdekes lehet a szállítási idő esetén a 4-6 hét azt jelenti a lenovo esetében, hogy fingunk nincs mikorra tudjuk szállítani, hívj fel minket.

A felbontásról: T61esetén eddig csak wide volt. T60-ból volt sima 4:3-as. Most furcsamód van már online t61-es 4:3-as kijelzővel, de még bejelentés nem volt róla... a datasheet-en se látom feltüntetve... na mindegy. Amit akartam mondani, ha 14''es wide mellett döntesz az max csak 1440x900-as lehet (vagy 1280x768), míg 15''-ös már normál wsxga+ (1680x1050). Sajnos 14''-esbe ilyet nem ígértek.

Ui: most nézem a weboldalt...t61p 14'' sxga+ ?! mik vannak :D
    S!

[Szerkesztve]

• Blaise

veterán

válasz Kukupenko #2417 üzenetére

Meg ha nincs mázlid akkor vám is megy rá

[Szerkesztve]

Aktív témák