- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- LED / LCD TV topik
- 5G-s ZTE tábla érkezett a lengyel piacra
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
''ne használjatok semmilyen táp nélküli USB-s kütyüt (az egéren kívül persze)''
Pendrájvot se? Kártyaolvasót se? Hüdegáz.
Furcsa ez, ráadásul újabb szeg szegény masinám virtuális koporsójába. Elvileg a vezérlő pontosan tudja mekkora áramot ad le és mennyit szabad neki, nem? Sőt mintha valami olyasmit olvastam volna hogy minden 2.0 cucc 100 mA-rel indul, és előbb engedélyt kell kérnie a vezérlőtől mielőtt fölturbózná magát (max) 500-ra. Elvileg semmilyen szabványos eszköz nem szívhat nagyobb áramot mint amennyit a szabvány enged neki, annyit meg röhögve bírnia kellene az áramköröknek, vagy tévedek?
Én is szoktam néha külső hdd-zni, és nincs is hozzá tápegység (nem is volt gyárilag se), de majd ügyelek rá hogy mindig dupla dugaszolással használjam. Gondolom úgy már bőven alatta marad a veszélyes áramfelvételnek. Kár hogy akkor meg ki kell húzni az egeret, fránya 2 szem port...
Mindazonáltal ez csak egy júzer teóriája, nem hivatalos álláspont, jól veszem ki?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De néha USBről töltök telefont is, stb.