Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sssent

senior tag

válasz zolle #1227 üzenetére

A procit dothan-nak hívják nem centrino-nak, de ettől függetlenül teljesítményben nagyjából hozza az említett asztaliét. De nem lehet egyértelműen összehasonlítani őket, mert egész más architektúra - felhasználástól is függ, hogy éppen melyik mennyit nyújt. Ezen kívül fontos a körítés. A lassabb notebook merevlemezek miatt általában a legtöbb notebook lassabbnak érezhető használatban, mint egy nagyjából azonos nyers számítási erőt hozó asztali gép. Ezen jó sok memóriával lehet enyhíteni.

Az intel extreme vga a nevéhez méltón extrém lassú. Irodai felhasználásra tökéletes, de másra már nem nagyon jó.

• Zola_

tag

válasz zolle #1227 üzenetére

Szia! Proci dolgokhoz nem értek, a vga-hoz sem, de azt tudom, hogy túl sokat nem szabad várni tőle. :)
    Ahogy alább láthatod, csak USB-s port replikátor csatlakoztatható hozzá, dokkoló csatlakozó nincs az ''e''-s gépeken. Az akkudiőben nem tudom, hogy milyen elvárásod van, nekem pl. az R51 szintén 1,7 PentiumM-mel bluetooth dongle-on netezve kb. 3,5 órát megy, de akár 4 órát is bír ha csak a Wordben irogatok, mindezt közepes fényerővel.
    Ha nem fontos a DVDíró és a Sulinet, akkor itt egy jó vétel:[link], a 3 év gari, és többek közt a dokkoló csatlakozó miatt is.

[Szerkesztve]

Aktív témák