Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Sziasztok!
A sorozat 2. évada miatt megjött a kedvem az újra játszáshoz.
Újra felraktam a játékot.
Sajnos ugyanúgy jártam mint amikor először játszottam végig: Az egyik kincsvadászat küldetést (farkas iskola felszerelések) nem lehet megcsinálni. Kaer Morhen közelében lévő jelzőtorony romjainál nem lehet felszedni a szükséges cuccokat.
PS4 verzió.
Erre nincs valami megoldás? -
csab2
veterán
A PS4 menüben lehet látni az egyes játékoknál az előrehaladás mértékét. Itt miket vesz figyelembe? Csak a trófeákat?
-
csab2
veterán
Sziasztok!
PS 4-en tolom ezt a remek játékot, és belefutottam három problémába.
Nekem az alapverzió van meg, ehhez vettem meg/töltöttem le a különböző DLC-ket, kiegészítőket.
Van a játékhoz (PS 4) néhány ingyenes küldetés. A Farkas felszerelések nevű kincsvadászattal van gondom. Át kellene néznem a Kaer Mohen közeli jelzőtoronyot, azonban itt nem tudom teljesíteni a feladatot, mert egy ládában nálam nincs benne egy levél, ami kellene. Így nem tudok tovább menni.
A másik gondom szintén ezzel a kincsvadászattal van. Kaer Mohen térképén: egy barlangban miután kinyírok egy elementált, feldobja a játék, hogy van egy új küldetés (Witcherek kohója), de nem tudom "felvenni" és nincs benne a küldetések között sem.
A harmadik bugba, a Hearts of Stone kiegészítő, Ofier távoli partjairól nevű küldetésében futottam bele: át kell fésülni a banditák földalatti rejtekét, de nekem nem nincs benne egy ládában egy levél, ami kellene a továbbjutáshoz.
Másnál is voltak ilyen hibák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Adobe Lightroom topic
- Programozás topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest