- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A B&W vége tényleg jó "lezárás" Geralt és így a játékos számára, aki őt játssza, miután az alapjáték
középpontjában inkább Ciri állt, és a rész címének megfelelően a Wild Hunt körül forgott (ezt a kettő egybeszőve), nem is igazán Geralt volt valódi főszerepeben (mármint a questline szintjén sem, legalább is a előző Witcher részekhez képest így éreztem a végén, vagy ahogy képest, amit úgy általában megszoktam a hasonló játákokban), csak az ő szemszögéből játszottuk végig a story-t (kivéve, mikor néha nem is). Úgyhogy ehhez képest tényleg egy belsőségesebb, saját időt töltött el a játékos ebbe a DLC-ben, egy saját befejezéssel, amiben övé volt a főszerep, nem Ciri-é és a világmentésé... Bár a végén a kamerába mosolygás már talán picit túl sok volt (de jó értelemben vicces, már az előtt nevettem és tudtam, hogy ezt fogja csinálni, hogy tényleg belenézett a szemembe a képernyőn át ).
Az inception jelleg is nagyon tetszett, mikor ebben az eleve álomszerű DLC-ben még egy szinttel mélyebbre merültek az illúziókban. Végül is az egész játék DLC-kkel együtt egyre jobban tetszett, ahogy haladtam vele. Nagyon nehezen indult nálam, untam és pihentettem is sokat az elején, de aztán megszerettem. -
janos666
nagyúr
Én szinte mindig eltérek ezektől az elvi sorrendektől, ha lehetséges, főleg ha nincs is leírva/sugallva a játékon belül (azt próbálom csinálni, ami épp érdekesnek vagy számomra logikusnak tűnik), illetve a "beépülő" (nem már a főmenőből is elszigetelve induló) DLC-ket is próbálom a játék szerves részeként, nem kis-történetként kezelni. A HoS-al már végeztem is. De ha tényleg lezárás-szerű a B&W, akkor lehet, hogy inkább visszafordulok. -> Csak az a baj, így most már tudom, hogy
.túléli Geralt a mesét (pedig azt hittem nem fogja, mivel lezárásként emlegették, de amíg él, elvileg bármikor vissza lehet rángatni még egy dalra...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest