Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qdak
addikt
már nagyon várom h meg legyen jáccik v ki vele az 1. naon teccett

-
.:T.H:.
aktív tag
A moziban meddig kell gyakni a monsztákat?? Rengeteg ideig gyakom öket de vhogy mindig megpusztulok..
-
.:T.H:.
aktív tag
Amúgy az a rész mikor kijövök a boltból(aminek gombnyomásra muxik az ajtaja) az meddig tart? rengeteg nagy böszme és klasszik lényt kinyírtam, de csak jönnek..
-
Úgy látszik csak nekem tetszett ez a játék, ezt képtelen vagyok elhinni, Suffering fanok fel!!!
-
Hát sikerült az este letekernem, úgyhogy ha valakinek van kérdése a játékkal kapcsolatban állok rendelkezésére.Úgy összeségében frankó kis játék volt eltekintve egy-két kis bugocskától, meg az irányítással voltak némi gondjaim, olyan fura volt kicsit, de megbarátkoztam vele, mondjuk a 1st person mód az nagyon jó találmány volt benne, sokat segít a fejlövésben

-
A rossebet, meg kellet nézni 2 notes-t, ami nem a 4-es gomb alatt jön elő, hanem a térképeknél, aztamindenségit neki, de már jóval messzebb járok, ez ajáték gyerekek marhajó, egy komplett fegyverarzenál van benne, jó kis pörgős, és borzasztó véres, kizárólag 18 év felett!!!
Aki teheti próbálja ki azt mondom 
-
Hack3er
őstag
Jó játék nekem is tetszik.
Bár még nem volt kedvem végigvinni. -
Boglya
senior tag
Egész jó játék, bár van benne pár ŐRJÍTŐ bug. Pl. már majdnem az első 5 percben feladtam, mert amikor elszabadult a pokol a börtönben, a tag akinek segítenie kellett volna a továbbjutásban nem volt hajlandó utánam jönni. Kb. 10-szer kellett újraindítanom a gamét mire végre megmozdult...
-
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire ismerte az 1. részét ennek a játéknak, de én miután végeztem vele nagyon vártam a 2. részt.Na tegnap sikeresen hozzájutottam egy példányához
.
Na persze, hogy el is akadtam a játékban, úgyhogy ha valaki játszott ezen a nagyszerű játékon vagy csak szeretne azt szeretettel várjuk eszmecserére eme topicba
Itt a játék hivatalos oldala, szép oldal mit mondjak
[link]
Kellemes fórumozást mindenkinek!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- T490s 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Ez nem a jegyzeteknél van, hanem a térképnél, és ott találod majd valahol.