Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LOTR

addikt

válasz kíváncsi #144 üzenetére

az agytumorra:
    sajnos nem emlékszek rá 100%-ra, de a föszereplő Aston is mondta a filmben, hogy mi is az ő betegsége valójában(és az nem daganat volt az agyban), és én akkor elgondolkoztam rajta, hogy akkor, hogy maradhat életben, arra a következtetésre jutottam, hogy mivel az emberi agy csak néhány százalékát használja az egész agyának, tehát ha 40-50 évnyi tudás halmozódott fel a fejében 10 év alatt, akkor ezen logika szerint max elmebeteg lehet, de mivel happy end a vége -szerintem ez a befejezés az lett- ő nem az a fajta ember aki megbolondul ez miatt, ellenben az apjával
    remélem érthető voltam :)

na még bele akartam offolni a topikba:
    eszembe jutott az A.I. - Mesteréges Értelem c. film is
    én anno sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen is volt a film, ha jól tudom Stanley Kubrick volt aki eredetileg meg akarta csinálni a filmet, csak meghalt :(, így rendezhette Spielberg
    itt a kérdésem az lenne, hogy ki mit hallott a befejezésről?
    mert nem emlékszek arra, hogy Kubrick milyen befejezést akart tehát az ami lett, az ha jól tudom Spielberg befejezése, mert Kubrick nem fejezte be, és hálivúdnak hála -mondhatni- happy end lett ez is, habár nekem nagyon tetszett, de valóban ennek kellett lennie?

eléggé eltértem A Pillangó Hatástól, de talán még belefér ennyi kis kitérő, ha meg nem, akkor maradjon olyan költői kérdés, mint amilyen a ''filmben is volt''

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák