- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funabashi
csendes tag
Hello!
Nekem van egy LG M228WA-BZ 22 colos monitorom ez ilyen monitor meg TV egybe, de leginkább csak monitornak használom kb 2 éves, és gondoltam már ideje lenne letisztitani a képernyőt a portol, direkt ehez való szerrel kendővel letisztitottam semmi gondot nem láttam, egyebként féltem is ettől hogy esetleg előidézek valami hibát, ezért nem is takaritgattam nagyon. Aztán egy jatékot töltöttem be ahol fekete volt a háttér és a kép alsó részén kb középen megjelent egy asszem subpixel hiba, piros kis pöty, de olyan hogy kicsit villog is vagy ugy néha kicsit kisebb lesz aztán van hogy el is tünik vagy hát skubizom de nem látom, de aztán kikapcsolás vagy ujrainditaskor megint ott van, bár ez friss dolog mai. Lehetséges hogy esetleg eltünik örökre és nem lesz ott? Vagy van valami módszer eltüntetésre? Hát a garanciákat tanulmányoztam nyilvan nem cserélnék ki egyrészt mert tobb mint 3 napos másrészt meg 22colosnal csak 6 pixelhibanal cserélnek asszem.
De nekem ez az egy is bosszantó :d. föleg hogy volt ezelött egy LCD monitorom már és az is behalt 3 év után kb de ugy hogy már se kép se hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest