Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Funabashi

csendes tag

Hello!

Nekem van egy LG M228WA-BZ 22 colos monitorom ez ilyen monitor meg TV egybe, de leginkább csak monitornak használom kb 2 éves, és gondoltam már ideje lenne letisztitani a képernyőt a portol, direkt ehez való szerrel kendővel letisztitottam semmi gondot nem láttam, egyebként féltem is ettől hogy esetleg előidézek valami hibát, ezért nem is takaritgattam nagyon. Aztán egy jatékot töltöttem be ahol fekete volt a háttér és a kép alsó részén kb középen megjelent egy asszem subpixel hiba, piros kis pöty, de olyan hogy kicsit villog is vagy ugy néha kicsit kisebb lesz aztán van hogy el is tünik vagy hát skubizom de nem látom, de aztán kikapcsolás vagy ujrainditaskor megint ott van, bár ez friss dolog mai. Lehetséges hogy esetleg eltünik örökre és nem lesz ott? Vagy van valami módszer eltüntetésre? Hát a garanciákat tanulmányoztam nyilvan nem cserélnék ki egyrészt mert tobb mint 3 napos másrészt meg 22colosnal csak 6 pixelhibanal cserélnek asszem. :( De nekem ez az egy is bosszantó :d. föleg hogy volt ezelött egy LCD monitorom már és az is behalt 3 év után kb de ugy hogy már se kép se hang.

Új hozzászólás Aktív témák