Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Felhoznám ezt a témát, mert észleltem egy furcsát. Van egy notim, 14'' 1400*1050 natív felbontással. ez önmagában szép, de ha kisebbre állítom a felbontást akkor nem huzza szét a képet, hanem lecsökkenti a képméretet, ami nem túl elegáns megoldás, bár a kép éles marad. De ha egy játéknél pl lemegy 800*600-ra, ne adj isten 640*480-ra akkor már elég zavaró, mert csak a kijelző 1/3-1/4-én van kép.
A cucc fél éves, de igazábol ez most vált gonddá, szervízben azt mondták, ez a típus ilyen nyugodjak bele.ű
Én még nem láttam olyan TFT-t.(csak nagyon régi notikban), ami így működött volna, akár asztali monitorrol akár noti kiejlzőjéről legyen szó. Az a gond, hogy erről sehol sem írtak, sőt még most is kapható ez a modell, de most sem írnak erről a kis hiányosságról. Most szervízben van mert ráadásul több pötty volt rajta mint egy katica hátán, és próbáltam rávezetni őket , hogy cseréljék ki az egészet, de azt mondták, hogy csak kijelzőt cserélnek benne. Szerintetek ez nooormális. Esetleg van rá mód, hogy rávegyem őket, hogy kicseréljék mondván ez típus hiba, mert szerintem így nem alkalmas miden alkalmazás futtatására.
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest