Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
fel, hátha valakinek van philipsel is tapasztalata?!
-
mh197
őstag
Az üveglaposak jók, nekem is tetszettek, mikor ezt vettem. Sajnos én a hagyományos vékony műanyag képernyős mellett döntöttem. De ez meg igencsak sérülékeny.
Az üveglap gondolom cserélhető. Márcsak ezért is jó az a típus.
Ha esetleg más tud még valamit arról, hogy a philipseknél lecserélhető-e az a műanyag az elején, írja meg plííz!
Thx! -
TomiFiu
tag
Hát igen! Nekem Xerox 17'' TFT-LCD -m van és azon van egy üveglap az elején!
Ami rossz benne, hogy nagy fénynél tükrözödik valamint eléggé tapen érzékeny!
Egyébként jó a képe és játékra is nagyon jó pedig csak 55eHUF volt fél éve! -
mh197
őstag
Akkor ezek szerint a TFT-m képernyője, amit meg is tapogathatok, az már maga a panel része lenne, szvsz lebonthatatlan?. Elég rossz hír.
Jó lenne, ha a gyártók raknának rá vmiféle védőrészt, amit lehet cserélni, márcsak a karcok/sérülések végett is. Pl sok törölgetés, tisztítás stb...
-
FPéter
aktív tag
Nekem sikerült szétbontani, Fujitsu-Siemens C19-1 -em van. Sőt ismerem egy olyan cég tulaját, akik azzal foglalkoznak, hogy LG TFT monitorokat bontanak szét más gépekbe (pl. CNC) való beépítés céljából. Tehát elméletileg lehetséges szétkapni, de hogy a védő hogy van rajta az gyártófüggő. Nekem pl. nincs rajta semmiféle védelem.
[Szerkesztve] -
mh197
őstag
Tehát adott egy 19 colos philips 190S monitor (TFT, és nem üvegelőlapos, hanem csak sima műanyagszerű)
A kérdés az lenne, hogy lehet-e a TFT előtt lévő műanyag védőt cserélni ezen moncsinál, vagy az egybe van építve a TFT panellal?
(Feltettem már ezt a kérdést 4x az egyik topicban, de nem tudott rá senki semmit mondani, szvsz ezért bátorkodtam új topicot nyitni. Egyébként hasznos lenne tudni, hogy más moncsik esetén is van-e lehetőség a kép előlapjának cseréjére, mert szerintem sok helyen sérülhet karcolódhat a képe egy ilyen TFT-nek!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged