- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
fel, hátha valakinek van philipsel is tapasztalata?!
-
mh197
őstag
Az üveglaposak jók, nekem is tetszettek, mikor ezt vettem. Sajnos én a hagyományos vékony műanyag képernyős mellett döntöttem. De ez meg igencsak sérülékeny.
Az üveglap gondolom cserélhető. Márcsak ezért is jó az a típus.
Ha esetleg más tud még valamit arról, hogy a philipseknél lecserélhető-e az a műanyag az elején, írja meg plííz!
Thx!
-
TomiFiu
tag
Hát igen! Nekem Xerox 17'' TFT-LCD -m van és azon van egy üveglap az elején!
Ami rossz benne, hogy nagy fénynél tükrözödik valamint eléggé tapen érzékeny!
Egyébként jó a képe és játékra is nagyon jó pedig csak 55eHUF volt fél éve! -
mh197
őstag
Akkor ezek szerint a TFT-m képernyője, amit meg is tapogathatok, az már maga a panel része lenne, szvsz lebonthatatlan?. Elég rossz hír.
Jó lenne, ha a gyártók raknának rá vmiféle védőrészt, amit lehet cserélni, márcsak a karcok/sérülések végett is. Pl sok törölgetés, tisztítás stb... -
FPéter
aktív tag
Nekem sikerült szétbontani, Fujitsu-Siemens C19-1 -em van. Sőt ismerem egy olyan cég tulaját, akik azzal foglalkoznak, hogy LG TFT monitorokat bontanak szét más gépekbe (pl. CNC) való beépítés céljából. Tehát elméletileg lehetséges szétkapni, de hogy a védő hogy van rajta az gyártófüggő. Nekem pl. nincs rajta semmiféle védelem.
[Szerkesztve] -
mh197
őstag
Tehát adott egy 19 colos philips 190S monitor (TFT, és nem üvegelőlapos, hanem csak sima műanyagszerű)
A kérdés az lenne, hogy lehet-e a TFT előtt lévő műanyag védőt cserélni ezen moncsinál, vagy az egybe van építve a TFT panellal?
(Feltettem már ezt a kérdést 4x az egyik topicban, de nem tudott rá senki semmit mondani, szvsz ezért bátorkodtam új topicot nyitni. Egyébként hasznos lenne tudni, hogy más moncsik esetén is van-e lehetőség a kép előlapjának cseréjére, mert szerintem sok helyen sérülhet karcolódhat a képe egy ilyen TFT-nek!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Bestbuy játékok
- Bitcoin topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Futás, futópályák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó lenne, ha a gyártók raknának rá vmiféle védőrészt, amit lehet cserélni, márcsak a karcok/sérülések végett is. Pl sok törölgetés, tisztítás stb...