- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
RandomName #107 üzenetére
Valóban; ezzel egyet értek.
Viszont eltértünk a témától 👮♂️👮♂️
Hogy van a szerverleállás? Újraindítottátok már a szervert?[ Szerkesztve ]
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
RandomName
senior tag
Szerintem az igazságközlés egy jelentős formájáról alkot olyan véleményt amit érdemes megfontolni.
[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
-
válasz
RandomName #103 üzenetére
Az aláírásod 💀
Amúgy nah, az írókról jót, vagy semmit. Havi 490-t, vagy mennyit fizetek a munkájukért összesen, ennyi pénzért egy szavam nincs
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
RandomName
senior tag
Pár dolgot megmagyarázna....
Ja, nem.... Azok a blogok.....
Bocs....[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
worxland
addikt
Tessék, Gemini:
Nvidia RTX 5080 vs. 4080: A következő generációs grafikus kártyák összecsapása
Az Nvidia nemrégiben bejelentette legújabb grafikus kártyáját, az RTX 5080-at. Ez a kártya a 4080 utódja, és számos fejlesztést kínál, amelyek még jobb játékélményt tesznek lehetővé.
Az RTX 5080 egyik legfontosabb újítása a fejlettebb architektúra. Ez azt jelenti, hogy a kártya hatékonyabban képes feldolgozni a grafikai adatokat, ami magasabb képkockasebességet és jobb képminőséget eredményez. Ezenkívül az 5080 több memóriával rendelkezik, mint a 4080, ami lehetővé teszi a nagyobb felbontású textúrák használatát.
Az RTX 5080 teljesítménye jelentősen jobb, mint a 4080-é. A legtöbb játékban az 5080 legalább 10-15%-kal gyorsabb, mint a 4080. Ez azt jelenti, hogy a játékosok simább és gördülékenyebb játékélményt élvezhetnek, még a legigényesebb játékokban is.
Az RTX 5080 ára valamivel magasabb, mint a 4080-é. Azonban a teljesítménybeli különbség miatt sokak számára megéri a felárat. Ha a legjobb grafikus kártyát keresi a pénzéért, akkor az RTX 5080 egy nagyszerű választás.
Összefoglalva, az Nvidia RTX 5080 egy jelentős előrelépés a 4080-hoz képest. Jobb teljesítményt, több memóriát és fejlettebb architektúrát kínál. Ha a legjobb játékélményt szeretné élvezni, akkor az 5080 egy kiváló választás.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Miért, eddig nem az írta?
Manapság már sose lehessen tudni
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Azért volt szerverupgrade, mert ezentúl ai írja a cikkeket?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Pikari
addikt
Azt már nem dobják a kukába, mert gyűjteménybe való. De jó lenne, ha valaki kidobna egyet, mert pont hiányzik a VGA-s dobozomból
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Nem lenne marhaság, páran biztosan rácuppannának az új AI GPU-ra, ha elég olcsó lenne!
Mondjuk a méretbeli eltérés...
Mondjuk azért rendes tőlük, hogy a 990 Pro cimke helyett az 1080-at erőltetik, előbbire tuti sokan rácuppantak, de tényleg elég ügyesen hasonlít az echte Samsung 990 Pro-ra.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
Halló? Most hallom volt szervleállás. Ez komoly. Mindenki jól van?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
Pikari
addikt
Az adott hardverekre és szoftverekre specifikus sebezhetőségek miatt érdemes titokban tartani a pontos konfigurációt.
Amúgy mostanában rohadtul mindegy a cpu és a ram, egy ilyen fórumot bármilyen kukából előbányászott cucc elvisz. Az a lényeg, hogy legyen egy gyors ssd, hogy ne kelljen nagyon kapirgálni a nem cachelt requestekhez.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Most nézem, aprón kikerült a hsz kijelzés a katalógusban?
Éppen nézni akartam, ahogy a fórumtársak kötexenek az 5xxx-n nyerészkedő nepperek nevetséges áraival, de nem látom, hogy melyik hirdetés kapott már hsz-ttartalmas életem lehet mi?
-
A cloud egy scam. Najó nem, de nagy a hype, sok a marketingbullshit. A valóság az, hogy a cloud általában sokkal-sokkal drágább. Cserébe flexibilisebb meg vannak egyéb előnyei is. De ugye tökre nem éri sokszorosát költeni az üzemeltetésre, hogy legrosszabb esetben is évente egyszer egy pár órás tervezett leállást elkerüljünk.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
-
Narxis
nagyúr
Jó gyors lett az oldal, na ez már valami, de tényleg.
Érzetre szempillantás alatt tölt minden.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
yanna
addikt
Gyorsak voltatok!
Azt hittem éjfélig eltarthat.
-
Fred23
nagyúr
Szinte érezni, ahogy süvítenek a CL2-es SD RAM-ok.a szörnyetegben.
Viccen túl, eddig úgy tűnik, minden rendben.
-
Ez gyorsan megvolt, ügyesek voltatok!
Véletlenül nyomtam a mobilappra és hopp bejött! De látom vannak, akik lesben álltak(ültek)!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
539 online tag. Többiek nem is nézik mikor lesz azonnal online a szerver
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Túléltük?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Még itt vagyok
(A leállás csak tervezett
benne van a címben)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a PH megy nekem, a másik nem. Rossz szervert lőttetek le?
Live-Die-Respawn
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Luck Dragon #64 üzenetére
Akkor gyere át, addig nézünk cicás videókat meg poreszt... Jó lesz.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
RandomName
senior tag
Lesz majd stat a top 10 utolsó, és a top 10 első hozzászólásról?
Díjat is kapnak?"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
válasz
Luck Dragon #60 üzenetére
Megismered a családtagjaid.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Már most elvonási tüneteim vannak … mi lesz akkor
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
A PH szerver azért be szokott bootolni 3 percen belül, akkor ez nem normális?
Adatbázist amúgy miért kéne kézzel másolni? Menet közben lehet replikálni, aztán ha az kész, akkor átirányítjuk a forgalmat az újra, így gyakorlatilag zero downtime. Vagy legalábbis én így csinálnám.
-
-
válasz
homerhamm #55 üzenetére
Itt egy új: szovjet katonai induló stílusban. Este hadba indulunk, elvtársak!
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
Vótmá #22
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Ez jó [link]!
Xiaomi 13T
-
bambano
titán
Az jutott eszembe, ha már nem lehet itt fórumozni, megyek és az általam üzemeltetett rendszereken is csinálok karbantartást.
Nekik se legyen jobbEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Mintha csakis ebből a lapcsaládból állna az internet, semmi másból.
Pedig én azt hittem, hogy igen.Miért hazudtatok?! Akkor a mikulás sem létezik?
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Attila0
őstag
Te, jó ég! Hogy egy ilyen tervezett szerverleállás is micsoda patáliát tud okozni:
Mintha csakis ebből a lapcsaládból állna az internet, semmi másból.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
Még délelőtt be kell rúgni akkor hogy estére már K.O legyen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Hm. Most miattatok kénytelen leszek élőben beszélgetni.
ThinkPad
-
-
válasz
cinemazealot #32 üzenetére
jól tette, hogy szólt, elmaradt és akkor pótoltuk
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
-
Reflexből írtam volna, hogy "és mi a fészkesfenét csináljak 5 órán keresztül?!?", de ekkora backloggal inkább befogom a pofámat.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerverleállás? Át kell irányítani a tartalék energiát, az mindig beválik.
-
ricsip
addikt
Nem volna jobb valamelyik nagy klódba rakni azt az 1 szem frontend meg 1 szem db szervert?
-
-
tibaimp
nagyúr
Problémamentes gépfejlesztést!
Csakhogy minél előbb jöhessünk visszaA tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
RTX 5080 /5090 is lesz benne?
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Ezt megint ki lehetne küldeni egy RIOS gép üzenetben is.
Konkrétan ha nem kattintok ide, nem tudok róla.Régebben voltak rendszerüzenetek.
Ezt ha valaki csak mobilarenázik is értesül róla?
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Felpumpáljuk a processzort füsttel, illetve újrapasztázzuk, természészetesen a feketeszeder lekvárral. Azt még nem döntöttük el, hogy melyik weboldalről töltünk le memóriát, de új alaplapot mindenképp magunk építünk BJT tranzisztorokból.
[ Szerkesztve ]
-
Arról lehet majd olvasni, miből is állt a szerverfrissítés? Kapott egy kis izotóniás italt? Kiporszívóztátok? Hűtő újrapaszta? Teljes vascsere?
A tej élet, erő, egészség.
-
JulianSinulf
senior tag
Problémamentes szerelést és újraindítást kívánok a karbantartó csapatnak!
-
válasz
flashpointer #2 üzenetére
igazából bármikor lehet. saját cég esetén az ember eldönti és kész.
viccet félretéve: nekem is szimpatikus a ketrecbe zárt, kézzel etetett, idomított rendszergazda, aki gombnyomásra szerverszerel, de... szóval ő is ember, na. és igen, simán lehet, hogy így hajnalig ott lesz, volt már rá példa nem egyszer...
-
válasz
elder troll #4 üzenetére
(biztostuti, hogy túlélted? jól megnézted?)
-
#mindmeghalunk
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
elder troll
őstag
válasz
flashpointer #2 üzenetére
Pont azért szombat este kezdik el, mert már van rutinjuk a témakörben, és sajnos néha becsúszik 1-2 nem várt fejlemény.
Bő 20 év alatt legalább 4-5 ilyenbe futottam bele userként, és kivétel nélkül túléltem mindet[ Szerkesztve ]
-
Cassi
őstag
Ideje volt már az IBM XT-ről AT-re frissíteni
-
flashpointer
őstag
Az ilyesmiket nem pl vasarnap hajnalra szoktak idoziteni a minel kisebb erintettseg miatt?
-
Yodafon
senior tag
Be lesznek építve a mindig tesztelt hardverek?
I'm gangsta!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hardverfrissítés végett szombat este egy rövid időre lekapcsoljuk a portált.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest