- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ver'alor
tag
válasz
gipsztigris #27047 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
Igazából a tetejére akartam tolni a widgetet, és úgy próbáltam, ahogy mondtad, csak az előnézet bugos lehet, mert el kezdte eltüntetni egy bizonyos vonal után, és azt hittem, hogy ha kirakom a képernyőre, akkor se fog látszani egy része, de nem így lett -
Ver'alor
tag
Zooperben megoldható, hogy a kezdőképernyőn ne legyen alsó és felső margó? (Szóval, ha lenne egy téglalap alakú widgetem, akkor annak az oldala pont érintse a képernyő felső szélét)
-
Ver'alor
tag
válasz
gipsztigris #26984 üzenetére
Igen, örünlék neki
Köszönöm! -
Ver'alor
tag
válasz
gipsztigris #26914 üzenetére
Wow, nagyon szép lett.
Megtudhatom, hogy ez melyik icon pack? -
Ver'alor
tag
Sziasztok!
Ma is csináltam egyet, mégpedig StarCraft témában.
Ezt is Launcher Labbel csináltam, de sajnos nem tudtam vele eltüntetni az értesítési sávot.
Ha esetleg valaki tudja, hogy hogyan lehet, akkor leírhatná, de egyenlőre egy háttérrel próbáltam elviselhetőbbé tenni a sávot
Próbáltam összerakni egy képen mind a 3 fajhoz tartozó hst, de nem igazán vagyok megelégedve az eredménnyel, ha valaki érdekel, itt találja, de inkább felraktam külön-külön is őket:
Protoss
Zerg
Terran -
Ver'alor
tag
válasz
Askformore #26679 üzenetére
Szép, nekem nagyon bejön.
A középső widget a te munkád? -
Ver'alor
tag
Sziasztok!
Itt egy mai HS.
---punky10 (#26646):
Köszi!
Azt hittem, hogy valahogyan Zooperel is lehet valami hasonlót csinálni, de ez így egyszerűbb
-
Ver'alor
tag
Sziasztok!
Már egy ideje követem a topikot, de csak most szedtem össze a bátorságomat, hogy megmutassam nektek az egyik HS-emet.
Ezt Launcher Labbel készítettem. Ha valakinek van valami javítási javaslata, akkor szívesen fogadom, mert még nem vagyok annyira jártas a témában.
+ esetleg valaki le tudná írni, hogy hogyan lehet megcsinálni azt a névnap widgetet ami ezen is van? Láttam már több HSen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest