Aktív témák
-
jozjoz
friss újonc
Vettem egy Teclast tabletet 22 ezer forint, Android 12, 3Gb ram, 32 Gb háttértár. Elképesztően jó gép. Van nekem egy iPAD 9-em de ez jobb! Nem árulom, nem reklámozom, nem kapok érte pénzt! Ja! és kaptam vele egy tokot is!
A munkahelyemre vettem, zsebrevágom és ha van egy kis nyugis időszak vagy kajaszünet elő-elő veszem.
Ennyit a dícséretről jöjjön ami a gondom. Használatban teljesen hideg, kikapcsolt állapotban töltőn teljesen hideg, bekapcsolva töltőn melegszik mint a háborodás. Ráadásul a bal felső sarkában az USB-C aljzat közelében. Nem szedtem szét, de szerintem nincs is ott az akku, fogalmam sincs mi melegszik ott. Az Aliexpressen vettem, hamar ideért Spanyol raktrból. Írtam a kínaiaknak az Aliexpressen azt válaszolták, hogy a melegedés normális.... A saját töltőével fél óra lalatt feltöltődik kikapcsolt állapotban, bekapcsolva csigalassan töltődik.
Egyébként elég jól birja az akku, nem bír egy fél napot persze amúgy is valami apró 3000 MiliAper/h -s akkut kapott. Így logisztikázni kell, hol tart az akku, van-e töltő a közelben, stb.
Nahhát ennyi a locsogás, mi a véleményetek? Töltenétek bekapcsolt állapotban, vagy inkább kikapcsolva?
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vírusirtó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PR-Telecom
- BestBuy topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest