Hirdetés
Aktív témák
-
jozjoz
friss újonc
Vettem egy Teclast tabletet 22 ezer forint, Android 12, 3Gb ram, 32 Gb háttértár. Elképesztően jó gép. Van nekem egy iPAD 9-em de ez jobb! Nem árulom, nem reklámozom, nem kapok érte pénzt! Ja! és kaptam vele egy tokot is!
A munkahelyemre vettem, zsebrevágom és ha van egy kis nyugis időszak vagy kajaszünet elő-elő veszem.
Ennyit a dícséretről jöjjön ami a gondom. Használatban teljesen hideg, kikapcsolt állapotban töltőn teljesen hideg, bekapcsolva töltőn melegszik mint a háborodás. Ráadásul a bal felső sarkában az USB-C aljzat közelében. Nem szedtem szét, de szerintem nincs is ott az akku, fogalmam sincs mi melegszik ott. Az Aliexpressen vettem, hamar ideért Spanyol raktrból. Írtam a kínaiaknak az Aliexpressen azt válaszolták, hogy a melegedés normális.... A saját töltőével fél óra lalatt feltöltődik kikapcsolt állapotban, bekapcsolva csigalassan töltődik.
Egyébként elég jól birja az akku, nem bír egy fél napot persze amúgy is valami apró 3000 MiliAper/h -s akkut kapott. Így logisztikázni kell, hol tart az akku, van-e töltő a közelben, stb.
Nahhát ennyi a locsogás, mi a véleményetek? Töltenétek bekapcsolt állapotban, vagy inkább kikapcsolva?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest