Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
husz
csendes tag
Hali All.
Amivel gondom van:
Teclast G17s 3G
Gyártó oldala
A Különbség a linkelthez képest csak annyi,hogy az enyémben mt6282-quad-core proci van (antutu szerint.)Mivel elég kezdő vagyok,türelmet kérek a tapasztaltabbaktól
sokat olvastam a témában,és azt szűrtem le,hogy az android nem olyan op rendszer,hogy akármelyiket,akármire lehet telepíteni(flashelés,meg főzött rom,ezek nekem nem mondanak semmit.)
A problémám a következő lenne:
Nem tudom működésre bírni a google play áruházat.Felmásolni sd kártyára,és telepíteni a letöltött .apk-t tudom,de ahogy elindítom,leáll.Sok fórumolvasás után arra jutottam,hogy ezen a kínai csodán nincs semmi,ami google.(gyárilag eltávolítva,rootolni a SHUAME root programmal sikerült)
Bár a készülék full magyar,csak előre telepített kínai alkalmazás bolt van rajta.(meg még otg frissítés,böngésző,stb,csupa kínai nyelvű izé)
Belevághatok így,pontos típusra írt rom híjján egy Gapps csomag telepítésébe? ha igen,melyiket?Ehhez kapcsolódik a másik hasfájásom,lespórolták az alkalmazások/modulok ikonját,így nagyméretű widgeteket sem lehet kirakni sehova.(ha a kis widgetet ráhúzom a kukára,nem csak elrejti,de uninstallálja is az appot.)De ez másodlagos,csak ha mindenképpen flashelni kell,megjelenhet ez a gomb is? létezik valami univerzális android amiben minden benne van,és a készülék dönti el,miféle meghajtó kell neki belőle?
És akkor maga a készülék képekben:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
4 gomb,a szokásos 5 helyett:
[link]
szervízmód:
[link]
Tanulhatok kínait,vagy ezt is át lehet buherálni valahogy értelmes betűkre?
Előre is köszi a hasznos infókat.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest