Hirdetés
- Hobby elektronika
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - OLED monitor topic
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Androidos tablet topic
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

rauschie
senior tag
válasz

Ferdzsoo

üzenetére
						Igazából azt nem tudom eldönteni, mázlim volt-e, vagy jól döntöttem, amikor az első stopom kivétele után beleugrottam a második shortba.
Jelenleg akkor kötök, ha az MACD vagy alul vagy fölül tanyázik és konvergál, a sztochasztikus szintén ugyanott és már metszette egymást a két vonal, MOM szintén ugyanott, tehát van bőven hova emelkednie/zuhannia (tehát vagy nagyon fönn van vagy nagyon lenn, de ugyanazt mondja, mint a fenti két indikátor), és az egész várt elmozdulás a 30 perces/ 1 órás grafikonon belőtt trend irányába történik. A konkrét belépési pont az árfolyam és a TSF indikátor metszéspontja 5perces grafikonon, aztán maradok a trendben amíg ez visszafelé meg nem történik, illetve ha a MOM és az árfolyam divergál, vagy az RSI nagyon nem akarja az igazságot, akkor újraértékelem a helyzetet. Ez alapján az első kötésem is jó volt, csak nem számítottam rá, hogy kiveszik a stoppomat. Végeredményben az indikátoroknak igaza lett, de nem tudom, hogy ez mázli volt-e vagy máskor is számítsak ilyesmire?Itt egy kép a második kereskedésről, azzal a különbséggel, hogy ott kellett hagynom, ezért a gép zárta helyettem.
Az indikátorok föntről: ATR, MOM, sztochasztikus, RSI, MACD
Ti mit gondoltok? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
 - CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram

- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
 - Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő