Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
Latyakk
üzenetére
Nincs szükség túl bonyolítani szerintem. Ha felszorozva használod az indiket teljesen jó eredményeket fogsz kapni. SŐT! Ha nagyobb TF indijének értékét akarod meghívni akkor tapasztalhatsz egy ugynevezett repaint effektust, amikoris az indikátor átrajzolja magát. És annál zavaróbbat én nem tudok elképzelni amikor az egyik pillanatban készülsz poziba lépni, megvan a jel, be is nyitod, de hirtelen átrajzolja magát a nagyobb TF indije és tulajdonképpen a szignál már így nem is érvényes, te meg poziban csücsülsz... Ebből a szempontból jobb (és szerintem amúgy pontosabb is) ha alacsonyabb TF-en szoroztatod fel az indit. Backtesztekre nagyszerű és ninja 7-el ha több magos a procid akkor nagyszerűen optimalizálgathatsz (core i7 rulez
)Viszont az exit lesz akkoris a nagy gondod! Na meg a spread amit ninján belül a slippage funkcióval tudsz szimulálni....gyönyörűen visze el a profitot
...Lehet ez már kicsit több info volt a kelleténél

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
...