Új hozzászólás Aktív témák
-
GlaP
csendes tag
Hát ez az, én sem értem. Én is így számoltam, ahogy mondod. Elvileg lehetne valami microlot vagy mittoménmilyen számla, de akor meg a lekérdezés miért adja vissza, hogy 1lot=100000$? Vagy legalábbis azt adja vissza, hogy 100000, de a leírás szerint ez az érték abban a devizában értendő, amiben a számlát vezetem, az pedig ebben az esetben USD.
Amúgy a kérdéses demoszámlát az Alpari nevű társaság vezeti, alapból felajánlotta a metatrader a telepítés után, hogy lehet demoszámlát nyitni náluk, vagy legalábbis benne voltak az elérhető szerverek listájában. Nem tudom, hogy vannak-e esetleg ilyen problémákkal tapasztalatok velük kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest