Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigabite
újonc
Sziasztok!
Asztali gépem van és sajnos csak wifivel tudom most megoldani a netet. Ez a router (UPC) van az albérletben. A vevő egy TP-Link TL-WN822N. 2 hete vagyok itt és semmi gond nem volt, de most több is van. Akadozik a net, nem olyan mint eddig. De a legnagyobb gáz a játékkal van. Battle 4-el szoktam játszani. Na most nem tudok. Belépek, és azonnal lag, a ping 999. Sajnos UTP-vel nem tudom közvetlenül összekötni, mert nem az én szobánban van a router. De nem is ez a gond, eddig ment rendesen, szóval valami történt. Egész nap senki nem volt fent rajtam kivül, tehát még az sem lehet, hogy más húzná. Tudnátok segíteni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Macrodroid
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest