Új hozzászólás Aktív témák
-
domjántibor
csendes tag
válasz
mikrofon #6965 üzenetére
Ez talán jó hír, mivel csak netes alkalmazások nezese közben jelentkezett ez a probléma eddig valóban. Talán tényleg segít egy frissítés. Mennyire bonyolult ezt véghez vinni? Egy két helyen visszaolvastam a forumban, és ISO még hasonló dolgok jöttek elő, és hogy saját felelősségre. Ha kicsit kockázatosabb, nem tudom bele mernek e vágni.
-
domjántibor
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne hogy mi lenne szerintetek a megoldás az alábbi problémára. Többen ajánlották, így körülbelül két hete vásároltam egy TCL 55c728-as televíziót. Két, három nap után az alábbi problémákra lettem figyelmes.Eddig leginkább Netflix, illetve YouTube nézés közben a képernyőn véletlenszerűen színes , kockák jelennek meg a képernyő alsó tartományában (nagyjából a képernyő feléig). A képmòdot hiába állítgattam, a probléma nem szűnt meg. Mikor kiléptem az alkalmazásokból akkor állt csak helyre. Ez eddig nagyjából 5-6 alkalommal fordult elő. Szintén eléggé zavaró probléma, hogy egy külső adathordozót sokszor nem ismer fel, vagy egyszerűen lefagy az egész rendszer mikor a médialejátszót megnyitón, és innentől nem reagál semmire a tv(távirányítóra sem reagál) . Manuálisan újraindítom, és akkor nagy nehezen újra működésbe tud lépni. Igazából a nagyobb problémám ezek a képi/ pixelhibanak tűnő kockák, ami miatt kicsit aggódom. Nem vagyok egy szaki szóval, nem piszkálnek bele a rendszerbe komolyabban. Mi egyéb megoldások jöhetnének szòba? Köszi a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest