Új hozzászólás Aktív témák
-
domjántibor
csendes tag
válasz
mikrofon #6965 üzenetére
Ez talán jó hír, mivel csak netes alkalmazások nezese közben jelentkezett ez a probléma eddig valóban. Talán tényleg segít egy frissítés. Mennyire bonyolult ezt véghez vinni? Egy két helyen visszaolvastam a forumban, és ISO még hasonló dolgok jöttek elő, és hogy saját felelősségre. Ha kicsit kockázatosabb, nem tudom bele mernek e vágni.
-
domjántibor
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne hogy mi lenne szerintetek a megoldás az alábbi problémára. Többen ajánlották, így körülbelül két hete vásároltam egy TCL 55c728-as televíziót. Két, három nap után az alábbi problémákra lettem figyelmes.Eddig leginkább Netflix, illetve YouTube nézés közben a képernyőn véletlenszerűen színes , kockák jelennek meg a képernyő alsó tartományában (nagyjából a képernyő feléig). A képmòdot hiába állítgattam, a probléma nem szűnt meg. Mikor kiléptem az alkalmazásokból akkor állt csak helyre. Ez eddig nagyjából 5-6 alkalommal fordult elő. Szintén eléggé zavaró probléma, hogy egy külső adathordozót sokszor nem ismer fel, vagy egyszerűen lefagy az egész rendszer mikor a médialejátszót megnyitón, és innentől nem reagál semmire a tv(távirányítóra sem reagál) . Manuálisan újraindítom, és akkor nagy nehezen újra működésbe tud lépni. Igazából a nagyobb problémám ezek a képi/ pixelhibanak tűnő kockák, ami miatt kicsit aggódom. Nem vagyok egy szaki szóval, nem piszkálnek bele a rendszerbe komolyabban. Mi egyéb megoldások jöhetnének szòba? Köszi a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest