- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csoki9019
csendes tag
válasz
csoki9019 #31642 üzenetére
Nah előbb kellett volna jobban utánajárnom elnézést csak hirtelen megláttam a kedvezményt és megörültem
az amazonos qm8b nem ugyanaz minta rting cikkben lévő termék, és ahogy látom a fórumon a c805 el szinte egy pariban van.
Továbbá amazonról nem lehet tcl promotion-t használni.1 kérdésem maradt, szerintetek érdemes tcl c805 emag 235K ért megvenni jó árban van most is, vagy várható arra is leértékelés talán BF miatt?
-
csoki9019
csendes tag
Sziasztok!
RTings.com alapján láttam egész jó véleménynel vannak a TCL QM8-ról és gondolkozom rajta. Amazon-ról amazon seller-től gondoltam venni esetleg, mennyire veszélyes szerintetek innen rendelni?
Ha bármi baj van nekik kell visszaküldeni, pénzbe kerül, vagy fizeti amazon, esetleg magyar TCL szervizbe kell menni vele?
így ha onnan rendelem onann is érvényes a +2év garancia akció?
Van esetleg jobb készülék ár érték arányban ami ezt a modellt verheti?
Jővőtállóság szempontből menynire lehet jó, procija hardvere 5 év múlva is bírni fogja a 4k-t (persze sajnos nem leeht tudni hogy miylen ütemben fog fejlődni a kéminőség bitráta..)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest