Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csoki9019
csendes tag
válasz
csoki9019 #31642 üzenetére
Nah előbb kellett volna jobban utánajárnom elnézést csak hirtelen megláttam a kedvezményt és megörültem
az amazonos qm8b nem ugyanaz minta rting cikkben lévő termék, és ahogy látom a fórumon a c805 el szinte egy pariban van.
Továbbá amazonról nem lehet tcl promotion-t használni.1 kérdésem maradt, szerintetek érdemes tcl c805 emag 235K ért megvenni jó árban van most is, vagy várható arra is leértékelés talán BF miatt?
-
csoki9019
csendes tag
Sziasztok!
RTings.com alapján láttam egész jó véleménynel vannak a TCL QM8-ról és gondolkozom rajta. Amazon-ról amazon seller-től gondoltam venni esetleg, mennyire veszélyes szerintetek innen rendelni?
Ha bármi baj van nekik kell visszaküldeni, pénzbe kerül, vagy fizeti amazon, esetleg magyar TCL szervizbe kell menni vele?
így ha onnan rendelem onann is érvényes a +2év garancia akció?
Van esetleg jobb készülék ár érték arányban ami ezt a modellt verheti?
Jővőtállóság szempontből menynire lehet jó, procija hardvere 5 év múlva is bírni fogja a 4k-t (persze sajnos nem leeht tudni hogy miylen ütemben fog fejlődni a kéminőség bitráta..)?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest