Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
zuzozuzo
üzenetére
Elsőre nagyon tetszik. Jól van összerakva, minőségi anyagokat használtak, a rendszer villámgyors, a játékos funkciók tökéletesen működnek. Úgy tűnik jó panelt kaptam, nincs zavaró bevilágítás, felhősödés vagy feltűnő anomália. HDR fényerőben és kontrasztban lehetne jobb, de ennyiért rendben van, és még nem lőttem be teljesen.
Azt mondjuk nem tálaltam meg, hol tudok HDR10 és DV között váltani, illetve van-e gyorsan bekapcsolható éjszakai ECO mód, de még nem nyomtam annyit, és fáradt vagyok.
Egyelőre azt mondom, korrekt a cucc, megéri.

Zoleee83:
Azért izgultam, mert csak kiszállítással lehetett rendelni, és féltem hogy sérült vagy pixelhibás készüléket hoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor