Hirdetés
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunor27
csendes tag
válasz
gabber01
üzenetére
Fw frissítéssel nem kell küzdeni simán két gomb megnyomással települ
Igen javulást várok tőle mert PC-re kötve nem muzsikál szépen,és még most is vannak hibák amiket videóra veszek és majd küldöm be,jelenleg egy kisebb hiba javult de azért még van bőven mit javítani szoftveresen ,meg itt az a lényeg ha nem javul tudsz garancia vagy tv cserét kérni és addig kell amíg van garancia rá, mert utána már hiába mutogatom,hogy ez hibás meg az -
vargalex
félisten
válasz
gabber01
üzenetére
Akkor ezek szerint te az OTA érkező frissítéseket sem teszed fel, mert hátha nálad éppen rosszabb lesz.
Valakinek csak ki kell próbálni és anno (én ugyan nem voltam érintett, mert más típusom van) a V486-os firmware-nál (ha jól emlékszem, C805, C765 esetén) csupa jó dolog jött be, amit így hetekkel/hónapokkal az OTA update előtt élvezhettek a tulajdonosok.Nálam 43C655 van, aminél a legújabb OTA FW esetén is random bekapcsolások fordultak elő. Mivel engem ez zavart (ezért már Tasmota kompatibilis okos konnektorba csatlakoztattam, aminél e-mail riasztást csináltam magamnak, hogy tudjak róla, ha hirtelen megemelkedik a fogyasztás és távolról ki tudjam kapcsolni), én mindig felraktam az újabb és újabb frissítéseket. Így nálam már hónapok óta nem fordult elő random bekapcsolás. Egy topictárs múlt héten jelezte, hogy jött OTA frissítés (az a verzió, ami nálam régóta üzemelt) és nála sem fordult azóta elő. Szóval, vannak előnyei is a próbálgatásnak...
Persze, ha mindennel elégedett vagy, akkor nincs sok értelme.De valójában a fw downgrade lehetősége miatt nincs igazából vesztenivaló, bármikor vissza lehet állni.
-
boborján2
senior tag
-
PuMbA
titán
válasz
gabber01
üzenetére
Azt azért megjegyezném, hogy a frissítések célja, hogy jobb legyen valami
Ha nem lenne jobb, nem adnának ki frissítést. Minek szenvedjen vele a TCL-nél egy tucat ember? AvForums-on például többen arról is beszámoltak, hogy a távirányító nyomkodására sokkal gyorsabban reagál a TV firmware frissítés után, tehát a rendszer gyorsabb lett. Android 12 helyett 14 lett és fele olyan gyorsan betölt a rendszer dolgok egy másik beszámoló szerint. Szemezgess: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen javulást várok tőle mert PC-re kötve nem muzsikál szépen,és még most is vannak hibák amiket videóra veszek és majd küldöm be,jelenleg egy kisebb hiba javult de azért még van bőven mit javítani szoftveresen ,meg itt az a lényeg ha nem javul tudsz garancia vagy tv cserét kérni és addig kell amíg van garancia rá, mert utána már hiába mutogatom,hogy ez hibás meg az
Vhiktor