Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz
Celtis #34456 üzenetére
Jah hogy maga a film cimet a 3 test probléma.
azt hittem a maga a probléma maga a film amit nézni kell.
Elnézést!
És már így értem amit leírtál.
Hogy mikor milyen nézetben látható ez a probléma.
De nekem már az is best ,hogy a tv kiírja mikor milyen Dolby Visiont kapok.
Előre lépés volt a Q65 samsungról és tetszik már a tv.
Az már mellékes ,hogy pár hete tudtam volna venni S90D vagy C4 oledet (de nem követtem a BB-t tv témában így elmaradt , most ezt hozta a Jézuska 470e ért.
De ahogy "belakom" látom az előnyeit a mini lednek nem mellesleg világos a nappalink így még nézhető is redőny lehúzása nélkül. -
blueye
veterán
válasz
Celtis #34456 üzenetére
"De leginkább hagyni az egészet a fenébe, ha egyébként elégedett vagy a készülékkel." - ezzel maximálisan egyet tudok érteni.
Kezdem úgy látni itt a topicban hogy jó hogy egyszerűbb TCL TVm van
pedig ezen is nagyon sok mindent lehet állítani. Tegnap természetfilmek mentek (Netflix 4K, DV, atmos), leesett az állunk.
Most vettünk egy 65C745öt is a családba, szinte egyszerre, ők is nagyon kedvelik, pedig ott keményen játszanak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged