- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
ROBOTER #23907 üzenetére
A sógorom tanította : kis vékony hosszú szöget kell beverni a falba (kistéglás,amúgy szerintem is van ott 10mmnél vastagabb fúga
) ,megkeresni hol van a vízszintes fúga--meg utána ahová fúrni akarsz persze,így nem kell szétfúrni mindent. Alul a tv álványnál az egyik fúgába sikerült (ott ugye adott hová mehet a furat) ,abba meg kicsit túlméretes fa tiplit kell faragni/beverni--jobb lesz mint a műanyag--és a lényeget úgy is a felsők tartják.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
ROBOTER #23907 üzenetére
És a stukatúr gipszet hogy juttatod a falba? Van injektáló pisztolyod hozzá? Na mert ugye nem a fal szélén felkent gipszbe kellene kapaszkodnia hanem a mondjuk 6-7 cm mélyen. Arról nem is beszélve hogy a stukatúr gipsz merev anyag, ha sokat dagad a dűbel jó eséllyel repeszteni fogja. Érdekes hogy a dűbel ragasztók nem tartalmaznak gipszet: [link] Viszont nagyon drágák.
[link] Normális tiplivel nem gond a vályogfal se. A téglafalnál meg nem a 3 cm fuga a normál, hanem az 1 cm-es. Én pl a kék tiplit használom sok helyen gond nélkül. Na meg ha véletlenül fugát fúrunk sincs semmi, nekem a konzolon jó pár felfogatási lehetőség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest