- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
ROBOTER #23907 üzenetére
A sógorom tanította : kis vékony hosszú szöget kell beverni a falba (kistéglás,amúgy szerintem is van ott 10mmnél vastagabb fúga
) ,megkeresni hol van a vízszintes fúga--meg utána ahová fúrni akarsz persze,így nem kell szétfúrni mindent. Alul a tv álványnál az egyik fúgába sikerült (ott ugye adott hová mehet a furat) ,abba meg kicsit túlméretes fa tiplit kell faragni/beverni--jobb lesz mint a műanyag--és a lényeget úgy is a felsők tartják.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
ROBOTER #23907 üzenetére
És a stukatúr gipszet hogy juttatod a falba? Van injektáló pisztolyod hozzá? Na mert ugye nem a fal szélén felkent gipszbe kellene kapaszkodnia hanem a mondjuk 6-7 cm mélyen. Arról nem is beszélve hogy a stukatúr gipsz merev anyag, ha sokat dagad a dűbel jó eséllyel repeszteni fogja. Érdekes hogy a dűbel ragasztók nem tartalmaznak gipszet: [link] Viszont nagyon drágák.
[link] Normális tiplivel nem gond a vályogfal se. A téglafalnál meg nem a 3 cm fuga a normál, hanem az 1 cm-es. Én pl a kék tiplit használom sok helyen gond nélkül. Na meg ha véletlenül fugát fúrunk sincs semmi, nekem a konzolon jó pár felfogatási lehetőség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest