Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
Nem nyomasztottam, kérdezett, válaszoltam!!
az kezd már nyomasztó lenni ahogy beleálltok abba aki segíteni próbál, azért mert nem egyezik a véleményetek! Inkább ülj le és nézd meg a saját tv-den azt amit én is tettem, és rájössz...ja hogy nem erdekel?oké elfogadom! De akkor ne állj belém,.azért mert én le teszteltem, és kimondom a tuti-t
szemelysekedést meg hagyjuk már jó?
Igazad van valakinél nem.probléma! De attól még jelen van!ezek tények!
Igen találtam ahogy lehet mindenben is találni...csak nem mind1 mit....de ez már szerintem nem ide tartozik
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
az kezd már nyomasztó lenni ahogy beleálltok abba aki segíteni próbál, azért mert nem egyezik a véleményetek! Inkább ülj le és nézd meg a saját tv-den azt amit én is tettem, és rájössz...ja hogy nem erdekel?oké elfogadom! De akkor ne állj belém,.azért mert én le teszteltem, és kimondom a tuti-t
Vhiktor