- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
winters123
tag
válasz
Pokolika #18063 üzenetére
Nekem C845-ösöm van. Azon se megy tokeletesen bar teny hogy a problema nem olyan nagy hordereju. A gamebarnal PCn az ALLM nem akar bekapcsolodni es eltunt az az opcio is a csatlakozasokon belul amivel manualisan lehetne allitani. Ez csak PC, PS5nel minden OK. Ott egybol bekapcsolodik.
Amugy elkepeszto ez az uj szeria. Olyan fenyereje van hogy beszaras. 4k 120hz hdr 12b rgb is megy pcn. A VRRt tovabbra sem szereti bar sztem ott csak osszeveszett az nvidia control panellel mert volt hogy ment, csak aztan az ALLM miatt buheraltam es vmit elallithattam. Majd lesz ez jobb is. Egyertelmuen a firmware a szukkeresztmetszete ennek a tevenek. Az OS amugy fasza, nekem bejon a Google, gyors, Android telefonnal sima-liba telepites es a szinkronizacio
-
ricsik
őstag
válasz
Pokolika #18063 üzenetére
Akkor sokunknak szerencsénk volt, mert szépen, sőt kiválóan megy a tv-nken.
Vhiktor: én is arra vártam, hogy találjon a tv magától. Csak azt veszem észre, hogy erre aztán várhatok. Amúgy a 474-el semmi bajom nem volt, mégis feltettem az újat. Nagyon megérte, mert sokkal gyorsabb a rendszer, meg a gyors beállító panel, forrásválasztó panel is jobb lett, meg a tv guide is pofásabb. Kis túlzással mintha a 835 utódját kaptam volna meg.
Szóval nem feltétlenül kell leragadni egy jól működő mellett, mert még annál is jobb lehet.
Úgy látszik a tcl-nél ehhez szerencse is kell, mert ha az nincs , akkor mehet a küzdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa EVO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest