- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
válasz
chatran #16984 üzenetére
Általánosságban nem tudom, hogy dolgoznak, de az enyémet rendben kihozták csütörtökön Fehérvárra. 2 srác volt, esett az eső úgyhogy megkértem Őket, hogy segítsenek bevinni a házba, ne csak a kapunál tegyék le, de az olcsóbb szállítást fizettem. Szóval normálisak voltak.
A csomag szép állapotban volt, emelték végig, nem húzták a földön sem. Egyébként szerintem úgy van ahogy írod, az első zárható ajtó az panel esetében a lépcsőház bejárata lehet.
Pár éve a vizivárosban laktam egy 10-emeletesben, ott olyan kicsi volt a lift, hogy biztos nem fért volna be a TV, szóval ott fizettem volna szerintem, hogy hozzák fel ha nem sikerül segítséget szereznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest