- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
válasz
Vhiktor #16442 üzenetére
Ez azt jelenteni, ha veszek egy 835-öt és csak média lejátszót nézek (24 Hz), akkor mehet a tv fixen 120 Hz-en, tehát nem kell leváltatni a tv-t 24Hz-re, ha kadenciahelyes lejátszást akarok és nem valami tv általi trükközést?
Ha bejön az AVR a képbe, gondolom, ha az is tud 4k / 120 Hz-et akkor az nem befolyásol semmit, csak ha nem tudja. -
mexel
veterán
válasz
Vhiktor #16442 üzenetére
Köszönöm, akkor jól értettem, csak féltem hogy az ellenkezőjét kellene gondolnom.
Így érthető.
Elvileg azért pár éva a tv-k tudják a 24p-t, még a régi samu plazmám nem tudta és pár 80-100cm-es darab. De a nagyobbak között nem tudom létezik-e ami nem tudja.
Nagyon várom már a tesztet, ha ez sem felel meg akkor marad valami használt Sony
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged