- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor #16262 üzenetére
Anno még mikor okos telefonok megjelentek ZTE blade telefonom volt.. ott modositgattam a romokat elég rendesen.. ugyan abból kb már semmire nem emlékszem, de egy img file kifogjon rajtam.. azzá 4 pendrivból 1el tudjon csak működni a tv az erős volt.. lehet ez az 503 nem stabil... De úgy raktam fel ahogy írják, le is írtam milyen módon és akkor végül össze omlik ez is. Ettől függetlenül csodás képe volt amit láttam, de ez szimplán szoftveres fos, nem hiszem hogy hardveresen lenne gond. Mert az előző romnál meg ilyen baja nem volt, ott csak más égbekialtó problémám volt. Mondjuk ezen a tv okositason még elgondolkozom. Holnapra csak kialszom ezt a dühöt magamból..
Esetleg aki elégedett a c935 el leírnak milyen romot használ? Nem akarok 4ik 5iket is kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest