- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
flash- #13905 üzenetére
Így van, persze erősen szubjektív a téma. Nekem kevés, különösen DV IQ esetén, illetve kicsit HDR játékoknál is. Elbírnám a kontrasztosabb megjelenítést, a nagyobb fényerőt. Ha a szemembe süt a nap egy filmben vagy egy játékban, kicsit gyengébb az élmény. Nem vakít, inkább csak sütöget. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy 1000+ nites panel, és nem is annyiba került, elfogadom hogy ennyit tud.
Ez az első HDR TV-m, és az áráért cserébe, szerintem korrekt terméket kaptam, de legközelebb más szempontok szerint választok.Nem vagyok otthon a hangzásban, így nem tudok segíteni, max 2.1-es hangrendszert dugtam rá, a gyárival kombinált üzemmódban.
Szerk:
Az mondjuk vicces, hogy felcsavarva kevésnek tartom a fényerőt, de "éjszakai módban", alacsonyra véve, soknak.Vhiktor:
Ha jól emlékszem, a C728-asban egy 500-600 nit fényerőt tudó panel van. Ezelőtt egy 300-400 nit közötti 1080p Samsungom volt. Nem érzem azt a brutális "hűha" faktort, mint az 1000 nit fölötti TV-k-nél, ha HDR filmezésről, vagy játékról lenne szó.
Szerintem ezért mondjuk sokan sötétnek. Szép a képe, de hiányzik "egy kis" fényerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Freemail
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest