Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redneck

nagyúr

válasz flash- #13905 üzenetére

Így van, persze erősen szubjektív a téma. Nekem kevés, különösen DV IQ esetén, illetve kicsit HDR játékoknál is. Elbírnám a kontrasztosabb megjelenítést, a nagyobb fényerőt. Ha a szemembe süt a nap egy filmben vagy egy játékban, kicsit gyengébb az élmény. Nem vakít, inkább csak sütöget. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy 1000+ nites panel, és nem is annyiba került, elfogadom hogy ennyit tud.
    Ez az első HDR TV-m, és az áráért cserébe, szerintem korrekt terméket kaptam, de legközelebb más szempontok szerint választok.

Nem vagyok otthon a hangzásban, így nem tudok segíteni, max 2.1-es hangrendszert dugtam rá, a gyárival kombinált üzemmódban.

Szerk:
    Az mondjuk vicces, hogy felcsavarva kevésnek tartom a fényerőt, de "éjszakai módban", alacsonyra véve, soknak. ;]

Vhiktor:
    Ha jól emlékszem, a C728-asban egy 500-600 nit fényerőt tudó panel van. Ezelőtt egy 300-400 nit közötti 1080p Samsungom volt. Nem érzem azt a brutális "hűha" faktort, mint az 1000 nit fölötti TV-k-nél, ha HDR filmezésről, vagy játékról lenne szó.
    Szerintem ezért mondjuk sokan sötétnek. Szép a képe, de hiányzik "egy kis" fényerő.

Új hozzászólás Aktív témák