-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nicu71
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Itt már nincs ilyen, ne ijesszük el az újoncot 🙂simán nyomtam egy nextet,és kihagytam a 805 -n,nem rinyált,ellenben az apple airplay minden bekapcsnál.😉
st696 a 805 csak egy távval rendelkezik,a tavalyiaknál volt 2 🙂 Várjuk a tapasztalatokat/én még mindig el vagyok ájulva/ -
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Persze hogy volt,sokkal feketébb jelenet,ruha stb mint a fekete sáv.De annyira ez nem zavar.Eppen most néztem meg a Legomasterst,az ugye SDR,de olyan gyönyörű színek voltak végig a studióban,és olyan kontrasztos feketékkel,hogy végig orgazmusközeli állapotban néztem.Eszmèletlen,komolyan👌
-
nicu71
addikt
At rtl+ t hogy lehet felvarázsolni a Kodira?Az előző 735ön simán feltettem úgy emlékszek,de most sehogyse.A zip verziót próbáltam pendrive-val a kiegészítők közé,de sehogy sem hajlandó 🤔
-
nicu71
addikt
Na megjött a 805.És meg kell védenem a Sameday-futárt,reggel jött az értesítés,sms,weboldal frissült,futár úton van,telefonszámmal!Fel is hivtam, mikor ér ide,2 után,anyám pont otthon van,felviszik-e 80 pluszos.Nagyonnagyon kedves,informatív volt ,minden a legnagyobb rendben volt.
A tv pedig pazar.Valóban Oled-szintű a fekete,színek gyönyörűek,a hang pedig egy fokkal jobb mint a 735nek , persze ha olyan van akkor bekapcsolok egyéb hangeszközöket is .Szóval elégedett vagyok.
-
nicu71
addikt
Ez az,végre 👌
-
nicu71
addikt
válasz
Stealth
üzenetére
dehogy ...Dia sajnálattal közölte,hogy ez most nem jött össze ,de irhatok panaszt,észrevételt stb,jött egy űrlap amit kitöltöttem/a továbbiakban némi nehézséget okoz a termék átvétele stb ,ezért nem vagyok igazán elégedett,kb ennyit írtam/
Munkatársunk majd jelentkezni fog
Egyébként a 735-t a posta hozta és legnagyobb meglepetésemre igazán korrekt,pontos volt. -
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Sziasztok ,szerdán rendeltem az E-magnál egy 805-t,Dec 1-4-ig igérik a kiszállítást,péntek óta igy áll a folyamat.Szerintetek van esély hogy holnap,azaz hétfőn megkapom?
-
nicu71
addikt
válasz
Barnabás43
üzenetére
gratulálok!
Én is erre vágyok,tegnap döntöttem el ,ma megléptem és pont erre az élményre vágyok,hogy az első bekapcs után feltűnjön a Google-logó és ne szürke alapon hanem koromfeketében ,basszus de jó lesz 
-
nicu71
addikt
válasz
Imi1981
üzenetére
teljes áramtalanítást javaslok első körben....
Celtis: Alig várom már hogy leessen az állam,erre az élményre vágyok legfőképp a feketére vagyok kiváncsi
Hang milyen?Ebben is Onkyo szett van?Bár úgyis kap egy kis támogatást,van hangfal,kicsi,nagy, de nem mindig kapcsolom be,hiradóhoz jó a saját is . -
nicu71
addikt
Na srácok ,én se bírtam magammal,berendeltem egy 55/805-t Emagon,szerintem nem vagyon normális,de már mindegy
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
válasz
kkp900
üzenetére
Hát ez nagyon fura,azt hittem hogy nagyjából egysegesítve lett a Digi összes hagyatéka,én azért rákérdeznék a digis topikban..a kártya egyébként nem megy be tökig,jo az úgy ,nincs azzal baj,nekem is csak pár centi megy be,és teljesen jó 😅.UPC régi kártya ,de még tökéletes.
Egyébként csak a kikódoláshoz kell,kereséshez nem. -
nicu71
addikt
válasz
kkp900
üzenetére
Semiféleképpen nem lesz hatása a képminőségre a kártyának,ez csak a kódolt adásokra való,magát a jelet a koax kàbel továbbítja.Sajnos amióta a 4ig "átvette" a Digit első dolguk volt a bitrátákat értelmetlenül lecsökkenteni,ezáltal a hajdani jo minőség már a fasorba sincs/de legalább árat is emeltek több lépésben.Ezenkívül a Vodával előbb -utóbb megtörténik az összeolvadás, csak a jóisten tudja mi várható pontosan.
-
nicu71
addikt
55 c735re melyik az ajánlott uj firmwire? Jelenleg 562 van,az ujak közül az 573,vagy az 582?
-
nicu71
addikt
válasz
d.véderjoe
üzenetére
A digi fórumban mindenki el van keseredve a platform váltás utáni /4IG/ képminőségen,vagyis annak hiányán.És ez teljesen márkafüggetlen.😪
-
nicu71
addikt
válasz
Parmezan77
üzenetére
Már annyiszor meg akartam kerdezni,mi ez a Neo barátnője,Neo csaja release,amit mindenki vág?Még gugliztam is de nem esik le😅
-
nicu71
addikt
sziasztok ,hol lehet megtalálni azt a menüpontot ahol aktiválható a PC mód? Már annyiszor kerestem de annyira vakhangya vagyok hogy nem találom
-
nicu71
addikt
válasz
Parmezan77
üzenetére
Köszi,így már sikerült a Plexet megrendszabalyozni,nekem igy megfelel,a kézi ráfrissitést meg néhanapján ki lehet bírni

-
nicu71
addikt
válasz
winters123
üzenetére
és hogyan lehet a windows mappa elérését engedélyezni a tv-n? Azt irja a Kodi "operation not permitted"
-
nicu71
addikt
Sziasztok,a Plex mostanában nem igazán teljesít jól,nem frissül a könyvtár/hiába van beállitva ,sorozatokat nem érzékeli ,a PC-n el sem indul stb.Mit ajánlotok helyette számítógépről a tv-re streamelt filmezéshez?
-
nicu71
addikt
RTL+ elérhető android/ google tv rendszerre
Mostantól Android TV-n is pörgetheted az RTL+ műsorait | Roboraptor -
nicu71
addikt
sziasztok,lehet hogy volt már de nincs idegzetem keresgélni
windows 11 gépre üjitottam,vezeték nélkül hogyan lehetne összepárositani egy c735-el? windowson megvannak az eszközök de a Tv-n nem találom,nem akarjaj a dolgot 
-
nicu71
addikt
55c735 ,HDR beállitásoknál /mozi mód/ajánlott a fényerőt 100 %ra feltolni? Vagy csak amennyire nem szégyellem? Ezenkívül jó ideje köddé váltak a dinamikus tónusleképezés beállitasai is 😅 pedig az 562 softra frissíteskor még megvoltak, kibővült menüpontokkal,de azóta valamiért elvesztek nem

-
nicu71
addikt
válasz
forguet
üzenetére
Én úgy csináltam hogy kártya nélkül kerestettem le a csatornákat, megvolt az összes,és utána tettem be a kártyát,pont ugy ahogy a manual írja.Egész jó fejek a TCLnél hogy ilyen gyorsan reagáltak,de a kártyanak működnie kell.Ezenkivul ha két hétig nem hasznalod a Tv-t,már akkor inaktivalodik a kártya,és csak a telefonos ü.sz. tudja frissiteni . kérdés hogy a szerelő most megtette-e ezt a lépest?
-
nicu71
addikt
válasz
forguet
üzenetére
Butaság!Fel ne add a tv-t!.Ugyanilyen Tv-m van,UPC kártyával/5-6 éves,/ezelőtt Samsunggal hasznàlva,/tehát őskövület, elolvastam a Voda kártya hasznàlati utasítását,megcsinàltam,azonnal és a mai napig jó .Magyar régióval.
A Vodánàl kértél telefonos frissítést a kártyára? Anélkül nem fog menni! -
nicu71
addikt
válasz
Perillustris
üzenetére
562 -n ott van,le se lehet lőni,minden bekapcsoláskor,pedig semmi almás cuccom nincs- 55c735
-
nicu71
addikt
Az 562 szoftververzióval a HDR beállitásoknál eltűnt a dynamic tone mapping? Csak be akartam normálisan állitani végre és semmi 😅
-
nicu71
addikt
válasz
HollywoodBoy
üzenetére
Valószínűleg az usb adapter okozza , nálam az 55 c735 nem csinál ilyet,sima wifin van,a távirányító is rendben műkodik,474en és most az 562 verzión is.DV tökéletes, IQ módban is.Bár sajnos az én feketéim nem érik el az Oled mélységeit,dehát ezzel tisztában voltam mindig is .
-
nicu71
addikt
válasz
Perillustris
üzenetére
Ha van,akkor osszák meg velem is mert én meg eltüntetni szeretném/minden bekapcsolaskor nyaggat,holott nincs Iphone a családba.

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65UM7100PLA 4K TV
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

...bánom is hogy nem az Euronicot választottam/de nekem meg évekkel ezelőtt ott volt kellemetlen esetem,na mindegy...
Én is erre vágyok,tegnap döntöttem el ,ma megléptem és pont erre az élményre vágyok,hogy az első bekapcs után feltűnjön a Google-logó és ne szürke alapon hanem koromfeketében ,basszus de jó lesz 

Vhiktor