- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
A távirányítón a 3 vízszintes vonal gomb (amelyikkel egyszerűen be tudom állítani pl, hogy a tv mikor kapcsoljon ki automatikusan) menüsávja az nem érhető el minden bemeneten? Pl a mediabox és PC esetén működik, de streaming esetén már nem jön fel a menüsáv, ez másnál is ilyen?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
imsa
csendes tag
A mikrofonos keresés hibája: nem tudom összepárosítani a bluetooth-os távot a tv,vel. Párosítás sikertelen, próbálja újra. Kivettem az elemeket stb... Nem is látja az eszközök közt. Lehet újra kéne telepíteni a rendszert? Ja és nem az 519 van fent, hanem 516-s. Ezzel szűnt meg a DV fényerőingadozás és nem kockáztattam az újabb telepítéssel a dolgot. Egyébként OTA ment fel az 523 vagy pendriveról? Nekem még az androidos alapon frissített utoljára OTA-n, GTV óta mindig magam csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
sztomi1981
tag
Sziasztok, megjött a 75 colos C635, szép nagy meg minden, de most keresem a megfelelő beállításokat és erre még nem találtam, meg látom vikthor fórumtárs sem csinált rá videó, esetleg valakinek van hasonló?
Illetve új vagyok TCL fronton, 55 colos LG-ről váltottam, azt tudtam állítgatni de ennek a menürendszere egy katyvasz ahhoz képest egyelőre. Tanulni kell nyilván.
Továbbá úgy tűnik NEtflixen csak HDben ad tartalmat, holott az előfizetésem Full Hd-ra szól, ezt tudja valaki miért lehet? Vgy film közben hogy lehet megnézni milyen felbontásban mutatja éppen? Erre van valami gomb? Disney Channel pl tolja az UHDt rendesen, szóval remélem nem valami license hiány áll fent TCL-éknél, mert akkor visszaküldöm.ELőre is köszönöm
T -
Zsoltpeter
tag
válasz sztomi1981 #17306 üzenetére
[kép] valami ilyesmi,legalábbis nekem így van...
-
hunaqua
addikt
Az 55C635 teljes elején van védő fólia vagy csak a kereten?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Vhiktor
veterán
válasz sztomi1981 #17306 üzenetére
Használd rá a c735 beállításait.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
sztomi1981
tag
válasz Zsoltpeter #17311 üzenetére
Köszi szèpen
-
rainman72
nagyúr
válasz sztomi1981 #17314 üzenetére
A hosszú távon van info gomb nyomd meg ennyi.A film adatlapon csak HD jelzés van csak,amúgy egy ekkora 4K tv megérdemelne egy premium csomagot.
[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Kiskutya
veterán
-
Szbyyke
kezdő
A kiegészítő garanciát melyik honlapon lehet regisztrálni a TCL tv esetében?
-
Szbyyke
kezdő
válasz Perillustris #17321 üzenetére
Sajnos 65c835 típusra nem vonatkozik, illetve nem is onnan vásároltam. Azért köszönöm.
-
gorgocska
tag
mennyi idő míg kap az ember valami vissza jelzést hogy elfogadták a plusz 5 évre szoló regisztrálását?
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Gino20
őstag
válasz atee_13 #17319 üzenetére
A mozgásjavító interpolációt minden módban külön kell állítani (mint sok egyéb dolgot is) szóval kapcsold be a mozgásjavítást és próbáld meg úgy. Ha feltolod maxra valószínűleg rögtön szemet szúr majd a behelyettesített képkocka, így próbálgasd alacsonyabb módban, míg a mozgás már elfogadható. Hátha segít.
-
sztomi1981
tag
válasz rainman72 #17316 üzenetére
Igen, de a netflix túl van árazva, azért vettem lejjebb, nem a tvn múlik. A disney, hbo, prime, showtime töredèke, ès azok között is van uhd. Inkabb rájuk költöm megtakarítást. Amugy 1 hónappal ezelőttig prèmium csomagom volt, de tènyleg inkàbb csak az elvek miatt vettem lejjebb... lènyeg hogy a full hdnak ígyis mennie kellene de nem akarja...
-
-
S@c@
őstag
55C835re is jar?
-
rainman72
nagyúr
válasz sztomi1981 #17329 üzenetére
És reagál az info gombra?
720p-t ír a bal felső sarokban?Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
atee_13
őstag
válasz rainman72 #17336 üzenetére
Itt nem a szín a probléma. Gyakorlatilag elmosódott olajpacák mászkálnak a pályán. Régóta nézek focit eddig meg tudtam ismerni a játékosokat mezszám nélkül. De jelenleg annyit tudok leszűni, h melyik csapat és hogy fekete vagy fehér a játékos (és ez nem rasszizmus ).
Végigpergettem az összes képmódot már, de érdemben nem javult a helyzet.
-
atee_13
őstag
válasz rainman72 #17338 üzenetére
Ezt megérteném, ha a forrás nem ugyan az lenne már évek óta és előző TV nem volt ilyen gondom. Minden tök ugyan az csak a TV változott. Almás TV jó éles, Youtube 4k hdr stb tesztek jók.
// akinek szintén 835 van és van TV GO ja egy meccsen megtenné, h belenéz sport móddal elsőnek, h hasonló e az eredmény? Vagy én kifogtam valamit?
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
HA valakinek csak 4K streaming van annak lehet semmi baja. Ilyenen nekem is rettentő éles, madarak tollát is úgy látni mintha előttem lenne, feketét is lehet látni amiket írogatnak, h szinte tökéletes.
De ha hétköznapi tartalom kerül rá látványosan rosszabb mint ami előtte volt TV-m.
Foci pl úgy sem volt jobb, hogy BT sport HD streamet kerestem ugyan az az eredmény pacákat látni csak. Spíler 2 azt hiszem nem HD a TV GO nál azon mintha egy lehelettel nézhetőbb lett volna, nem is értem hogyan.
Mondjuk jobban örültem volna, ha ezt vásárlás előtt tudom nem után
-
rainman72
nagyúr
-
winston88
csendes tag
Sziasztok!
A TCL C835 hangrendszere kapcsán kerdeznék: szükséges soundbar beszerzése?
Alapvetően nekem nem fontos az erős basszus, sokkal inkább az érthető, tiszta párbeszédek a lényegesek. Korábban egy Denon 216-osom volt, az tökéletesen megfelelt erre.Köszönöm előre is a választ.
-
-
gorgocska
tag
Na most jött meg az 5 év garirol.jó 1 hét alatt meg is küldték.
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
madgie
titán
válasz proradeon #17347 üzenetére
Szerintem is jó a tévé hangja, nekem nincs bekapcsolva a Sony HT-CT390, mióta a 65C385 van a nappaliban. Asszem el is kéne adni a soundbart
Nyilván nagy hangerőn elfogy az ereje, szétesik a hangkép, de "normális" hangerőn (meg halkan is!) kifejezetten jó és tiszta a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest