Hirdetés
-
PROHARDVER!
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #765 üzenetére
A 3 Nikon közül az action egy kategóriával jobb mint a másik kettő. Ha ebben az árban van érdemes azt venni.
20x-os távcsövet nem fogsz tudni kézből kitartani úgy hogy használható legyen, azt csak állványon vagy valaminek támasztva fogod tudni használni. Ha ez nem zavar, akkor ott van még a többihez képest relatív kis kilépő pupilla, én azt csak akkor venném ha valamiért nagyon kell kifejezetten a 20x. -
H-Zol
senior tag
válasz
wwenigma #765 üzenetére
Nekem nincs egyik sem , de van egy 12x50 távcsövem , azt kézből kitartani elég nehéz , én még kitartom , de ha van hova kitámasztani , mondjuk egy fa , vagy a kocsi teteje úgy már élvezhetőbb a látvány !
Másik távcsövem egy 7x40 es, na az már jó , nekem szinte mindenre megfelel ( a másikat távoli dolgok megfigyelésére használom )
De majd jön "lugosi " topigazda , ő biztos tud segíteni !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest