Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ATi_1
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Most kipróbáltam egy pár taskot instant lefuttatni a play gombbal, de egyik sem megy....

Mind1...keresek másik appot.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
_ATi_1
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
A play gombbal végrehajtva sem csinál semmit. Akkor itt lesz gond.

-
_ATi_1
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen, az értesítési sávban ki is írja, amikor aktiválódik a profil, csak nem hajtja végre a Task-ot.
-
_ATi_1
senior tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Custom ROM, Desire-re nincs ICS, sajnos nem is lesz hivatalosan.
Köszi a segítséget, próbálgatom még, ha nem megy, akkor megnézem a progikat, amit írtál.
Üdv!
-
_ATi_1
senior tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Köszi a gyors választ.
Kipróbáltam Wifi off taskkal is, és Auto sync off-fal is, de nem történik semmi. Gondolom a beállításokban látnám, hogy ki van kapcsolva az Auto Sync.
Elég lenne csak az e-mailt kikapcsolni.
Mostani időben teszteltem: A profil kezdő időpontjának megadtam egy pár perccel később időpontot.
HTC Desire telefon, ICS ROM-mal. -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a progit, elég nagy tudású.
Viszont egy egyszerű problémát nem tudok vele megoldani: Azt szeretném, hogy este 9 és reggel 9 között ne szinkronizáljon semmit.
Így csináltam:New Profile: Este
Context: Time From 21:00 To 09:00
New Task: Sync off
Action: Net/Auto Sync Set OffKellene még valami ? Próbaképpen átállítottam az időpontot, de nem történik semmi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest