- Mini-ITX
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nem hurrogni akartam, sorry ha annak tűnt.
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.Ha például xy szupermarketben vásárolsz 10 féle élelmiszert, egy ajándékot egy barátod születésnapjára meg mondjuk mosószert, akkor ezeket meg lehet így (vagy akár tovább is persze) tételesen bontani. Ha csak annyi az igény a rögzítésre vonatkozóan, hogy "elköltöttem 20.000 Ft-ot xy szupermarketben", akkor persze elég az sms-ek alapján történő automatikus rögzítés. Én ezt az utóbbit továbbra is értelmetlennek látom, de ez csak azért van, mert én megbontom a költségeket. Ez az sms-dolog szerintem legfeljebb arra jó, hogy tudjam, hogy hol költöttem el a pénzem de arra nem, hogy mire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Ulefone RugKing 4 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilvánvalóan más az elvárásunk egy ilyen költségkimutatástól, ezért látjuk másképp a dolgot. persze teljesen igazad van, fogalmazhattam volna elsőre is érthetőbben, hogy átjöjjön amit mondani szeretnék.