Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ne érts félre, nem kötözködésnek szánom, inkább csak a tapasztalataimat írom le.
"Nem. Hozott anyagból lehet csak dolgozni."
Lehet, de nem feltétlenül kéne így legyen. Az persze egy másik helyzet, ha a kernel ad lehetőséget a mikrofon érzékenységének a növelésére. De léteznek olyan VOIP alkalmazások (pl. MobileVoip), amikben van lehetőség a mikrofon érzékenységét növelni. Tehát elvileg lehetne rá alkalmazáson belül, szoftveres lehetőség."Ott vmi árulás van. Csak úgy nem némul el."
Én is tapasztaltam a jelenséget. Nullára veszi a média hangsáv hangerejét. A TTS pedig ezt a hangsávot használná. Még vmi magyarázatot is olvastam az okára, de már nem emlékszem, hogy melyik oldalon, vagy melyik alkalmazásnál. Amit használok hangfelismerő (direkt nem beszédfelismerőt írok, mert az nem az), az is ezt csinálja. Robotban külön műveletet hoztam létre a média hangsáv hangerejének visszaállítására TTS előtt."Ezt amúgy hogy? USB OTG talán?"
Igen, lehetséges. Kérdés, hogy mit támogat a kernel. Pl. sok miniPC -n nincs külön analóg audio csatlakozási lehetőség. Viszont minden ilyen kütyü (legalábbis amikkel eddig dolgom volt) támogatja az USB -s "hangkártyákat" (ezek a párszáz/párezer Ft -os kis mütyűrök). MiniPC -n konkrétan egy ilyennek a Jack -jébe dugott külső mikrofonnal teszteltem az Autovoice -t. De talán lehetséges kékfogas külső mikrofonnal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- S21 Dobozában 128/8
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest